Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google začne preferovať weby s legálnym obsahom

Ja ale nikde nepsal o tom, ze mne nekdo musi neco prodat a taky jsem nepsal o tom, ze si neco ukradnu. Nepi tolik. Psal jsem o tom, ze si to musim kupovat v USA nebo jinde, protoze to u nas neni a kdyz bych to chtel ukrast, tak to stejne nejde. Nehlede na to, ze u nas stazeni filmu neni kradez. Takze nic bych nekradl ani tak.

Ja mluvil o tom, ze ti kreteni znemoznuji prehrat tu vec jinde nez na jejich regionu a je mne jedno, jestli si region vynutili vyrobci filmu nebo mechanik. Proste je to uplna picovina. Vsecky ty jejich regiony. Je to uplne k hovnu a akorat to otravuje.



P.S. - mimo EU je treba Svycarsko, nechapu proc by me tam nepustili a pokud ne, tak se neposeru. Tys asi fakt dnes chlastal. Absolutne nechapu tvoje narazky na prezidenta vesmiru. Spis se za nej vydavas ted ty. Ja o US vubec nemluvil a mimochodem k nim me nic netahne, i kdyz mam vizum.

P.S.2 Ano, je to problem. Dve mechaniky mit nemuzu, nemam na ne misto a ja se nedivam jen v pc. To bych musel mit dve mechaniky v pc a dva dvd prehravace k tv. Jestli ti to takto prijde normalni, tak mne ne. Mne to nevyhovuje a nenecham se od nich nekam tlacit. V pripade, ze by se to, co chci dalo stahnout (porad u nas nekradu), tak si to stahnu a penize mit nebudou, ale jak jsem psal, to co ja potrebuju ke stazeni stejne neni. A za dalsi si nebudu kvuli nejakym debilum kupovat dalsi program na grabovani a tim padem porusovani prav, protoze bych obchazel ochranu. Takze vlastne to, cos mne poradil je horsi, nez kdybych nekde neco kradl, jakoze to stejne u nas nejde.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality