Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jako třeba plešatou zpěvačku a jeho neprodejná CD? Tak to ať mi celý slavný gůgl raději vyhudlá anál…
mif 13.08.2012 21:58
mif
uvedomtze si ze google neni len pre CR ale pre cely svet a vo svete ked clovek hlada nejaku skladbu…
MM.. 13.08.2012 22:38
MM..
No ja, pokud skladba stojí v ČR a v DE stejně, tak problém je v tom, že nám to tady odčerpá podstatn…
Prasak 14.08.2012 03:36
Prasak
pokud skladba stojí v ČR a v DE stejně, tak problém je v tom, že nám to tady odčerpá podstatnější pr…
Boeing 14.08.2012 12:41
Boeing
Me zarazila cena filmu v Praze v Multikine. 160 stal listek a jeste pred tim davali reklamy a upouta…
JR_Ewing - jinde 14.08.2012 12:47
JR_Ewing - jinde
Presne tak a pro tyto pripady si kupuju co me zajima v USA nebo UK. Ale stejne kdyz to kupuju v USA,…
Radek 14.08.2012 13:44
Radek
Fixlovat s prehravanim nemusis, DVD prehravac by mel legalne umoznit pet zmen regionu. Mej dva, jede…
kubik 14.08.2012 23:39
kubik
Musis. Znackovy prehravace neumoznuji zmenu regionu vubec. DVD v PC ti umozni zmenu tusim 5x a nazda…
Radek 15.08.2012 06:27
Radek
Nikto nema povinnost ti nieco predat. Ked ti odmietnem predat nejaku vec tak si ju pojdes niekam ukr…
MM.. 16.08.2012 00:49
MM..
Ja ale nikde nepsal o tom, ze mne nekdo musi neco prodat a taky jsem nepsal o tom, ze si neco ukradn… poslední
Radek 16.08.2012 11:03
Radek

Jako třeba plešatou zpěvačku a jeho neprodejná CD? Tak to ať mi celý slavný gůgl raději vyhudlá anální otvor. Kvůli takovým zmrdům platím rádio, ač jej neposlouchám (ale v multiplexu je, že?) a nenávidím (nechávat si dobrovolně vytukávat leb kravinama nespatřuju dobrým). V zájmu záchovy mentální integrity ignoruju tahle šakalí zkurvenstva. Jebal, jebal je had!

uvedomtze si ze google neni len pre CR ale pre cely svet a vo svete ked clovek hlada nejaku skladbu tak ju hlada preto lebo ju chce normalne kupit. Nepotrebuje mat potahovacky s policajtami alebo pravnikmi vymahajucimi 1000eur odskodne kvoli 1eur za skladbu alebo 10 euram za CD (10eur = 2 vacsie polohnusne hamburgery)

No ja, pokud skladba stojí v ČR a v DE stejně, tak problém je v tom, že nám to tady odčerpá podstatnější procento z výplaty.
Ale kdyby to brali všichni jak já, tak by veškerá hudba a filmy rozhodně slevnili, protože z hudební scény není nic, co bych musel mít doma a film jsem si za poslední dva roky nepustil žádnej a zjišťuju, že jsem o nic nepřišel.

pokud skladba stojí v ČR a v DE stejně, tak problém je v tom, že nám to tady odčerpá podstatnější procento z výplaty

mi se zdá celkově všechno ze zábavnýho průmyslu nehorázně předražený. Nedávno jsem chtěl v tescu udělat dobrý skutek a koupit si film :D První co jsem viděl byla akční sračka Charliho andílci - cena 599,- Kč. Po tom co jsem viděl cenu týhle několik let starý kraviny, jsem to vzdal. Jak si může někdo koupit za 6 kil několik let starej film? Až budu vydělávat, že by mě ta cena nechala naprosto klidným, stejně se na ně vyseru. Netuším, kolik stojí novinky, ale s tímhle se může jít filmovej průmysl akorát tak vyfotit.

Presne tak a pro tyto pripady si kupuju co me zajima v USA nebo UK. Ale stejne kdyz to kupuju v USA, tak jsem pak za zlodeje, protoze to mam driv nez je to tady nebo to vubec neni urceny pro EU trh a hlavne to ma jinej ten kod oblasti. Takze pak zas fixluju s prehravanim, cimz stejne porusuju ty jejich nadrbany zakony. Ja se lidem nedivim, ze to kradou. To, co me zajima jsem ochotnej koupit, ale ono to nejde. Tak at tahnou do prdele, bohuzel to v 90% nejde ani stahnout, protoze to, co zajima me, nezajima moc ostatnich.

V kine jsem nebyl odhadem 7 let a nic me tam nelaka. Navic cena za listek, okorenej zranim, mlaskanim srkanim, kaslanim atd. ostatnich, je cca takova, jakou dam za DVD v USA. Navic zaplatis za listek a pak jeste sledujes debilni reklamy.

Musis. Znackovy prehravace neumoznuji zmenu regionu vubec. DVD v PC ti umozni zmenu tusim 5x a nazdar. Musis pak prehravat firmware. DVD bez ohledu na region prehraji znacky prehravacu jako Hyundai, Sencor atd., ale uz jsem mel za posledni 2 roky 2 a ani jeden nevydrzel vic jako ten rok. Nejjendodussi cesta je porad zlikvidovat region nejakym programem - Dvdfab apod.

Takze nesu magor, abych si pro prehrati DVD kvuli nejakym kretenum, co prosazuji regiony kupoval dva prehravace. To bych si mohl koupit auto treba na jezdeni v EU a mimo EU bych musel mit jiny.

Nikto nema povinnost ti nieco predat. Ked ti odmietnem predat nejaku vec tak si ju pojdes niekam ukradnut lebo si myslis z nejakeho dovodu ze ju proste mat musis lebo ty si sef vesmiru ci co? Ano ked to nepredaju tak nech tahnou doprdele ale ty im to potom z tej prdele nemas co kradnut. A ked to kradnut chces tak sa necuduj ze ti to chcu znemoznit a ze musis vyvinut nejake usilie. Je to ich majetok a oni si s tym mozu robit co ich napadne. Nemuseli to zverejnit vobec, mohli ti povedat natocili sme super film zavreli sme ho do trezoru a nikomu ho nikdy neukazeme a potom by si sa asi pokrajal :D Ano su to idioti ptz prichadzaju o moje peniaze ale je to ich rozhodnutie a maju na to plne pravo.
P.S. k tomu jezdeni mimo EU - mimo EU ta trebars vobec nemusia vpustit. Potom by si tam plaval na plti v noci jak ti ilegalni imigranti a este by si nadaval ze jake su svine ze teba chudacika prezidenta vesmiru nepustia do US.

P.S.2. to je taky problem mat v PC 2mechaniky a jednu mat trvale nastavenu na region 1? A americke DVD si grabnut na nej a napalit si ho region free? Mechanika stoji dnes tolko co 1 film.

Ja ale nikde nepsal o tom, ze mne nekdo musi neco prodat a taky jsem nepsal o tom, ze si neco ukradnu. Nepi tolik. Psal jsem o tom, ze si to musim kupovat v USA nebo jinde, protoze to u nas neni a kdyz bych to chtel ukrast, tak to stejne nejde. Nehlede na to, ze u nas stazeni filmu neni kradez. Takze nic bych nekradl ani tak.

Ja mluvil o tom, ze ti kreteni znemoznuji prehrat tu vec jinde nez na jejich regionu a je mne jedno, jestli si region vynutili vyrobci filmu nebo mechanik. Proste je to uplna picovina. Vsecky ty jejich regiony. Je to uplne k hovnu a akorat to otravuje.

P.S. - mimo EU je treba Svycarsko, nechapu proc by me tam nepustili a pokud ne, tak se neposeru. Tys asi fakt dnes chlastal. Absolutne nechapu tvoje narazky na prezidenta vesmiru. Spis se za nej vydavas ted ty. Ja o US vubec nemluvil a mimochodem k nim me nic netahne, i kdyz mam vizum.

P.S.2 Ano, je to problem. Dve mechaniky mit nemuzu, nemam na ne misto a ja se nedivam jen v pc. To bych musel mit dve mechaniky v pc a dva dvd prehravace k tv. Jestli ti to takto prijde normalni, tak mne ne. Mne to nevyhovuje a nenecham se od nich nekam tlacit. V pripade, ze by se to, co chci dalo stahnout (porad u nas nekradu), tak si to stahnu a penize mit nebudou, ale jak jsem psal, to co ja potrebuju ke stazeni stejne neni. A za dalsi si nebudu kvuli nejakym debilum kupovat dalsi program na grabovani a tim padem porusovani prav, protoze bych obchazel ochranu. Takze vlastne to, cos mne poradil je horsi, nez kdybych nekde neco kradl, jakoze to stejne u nas nejde.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru