Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Výrobci grafik vydávají speciální edice pro frikulíny.

Výrobcům nejspíše zůstává na skladech dost pomalým pamětí, tak se rozhodli je nastrkat v co největším množství na karty. Pochopitelně jako v případě zdrojů je důležitá barva laku, blikající "venťák" a mnoho "[w]" na štítku, tak v případě GK je přeci rozhodující množství paměti, ne?
Takže pokud nejste frikulín, pak je třeba zvýšit pozornost na technická data při výběru karty!

Zdroj: diit.cz
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jj. Připravme se psychicky na zvýšené množství dotazů stran výkonu a velikosti VRAM. Nepřipravený je…
mif 10.10.2012 18:10
mif
To chce klid. Může být ještě MNOHEM hůř ]:) Například docela dlouho tu nebyla extrakce zpěvu z mp3.…
L-Core 10.10.2012 18:49
L-Core
Vyslovuji (ač nepodloženou) domněnku, že prodejce, jakožto správný žid /pozor! s malým "ž" - nepodez…
mif 10.10.2012 19:08
mif
Tyhle karty (kdy tu budeme mít 8GB kousky s 64bit sběrnicí?) budou spíše montovány do Super Angebot…
L-Core 10.10.2012 19:29
L-Core
Ale no tak, neházej všechny do jednoho pytle. Zvlášť v našem hlavním městě se najde dost těch, kteří…
JR_Ewing 11.10.2012 07:38
JR_Ewing
Ony.:beer: poslední
čumil_old 13.10.2012 18:28
čumil_old

To chce klid. Může být ještě MNOHEM hůř ]:) Například docela dlouho tu nebyla extrakce zpěvu z mp3.

Dle mého vkusu takovéhle kampaně jsou už za hranicí elementární solidnosti a pomalu atakují oblast podvodů na zákazníky. Ono totiž většina uživatelů PC (hráče her nevyjímaje) jsou v téhle oblasti opravdu pouhými uživateli, laiky, kterým stačí, že to funguje a ohledně vhodnosti jsou odkázáni na sdělení prodejce.

Vyslovuji (ač nepodloženou) domněnku, že prodejce, jakožto správný žid /pozor! s malým "ž" - nepodezřívejte mě z xenofobie!/ nabídne nejdražší možnou kartu, ana není jest ojebána výše zmíněnými obludnými pamětmi. Solidní žid navrhne i alternativní řešení v rámci vyváženosti sestavy (do kasty solidních židů se s veškerou skromností řadím). Je to na userovi. Bude-li na zdechlých trestech za minulé životy trvat, není mu pomoci. Přesvědčit laika není zas až tak jednoduché - BFU je tvor náladový, založením příslušný k polním hovadům či prvokům.

Tyhle karty (kdy tu budeme mít 8GB kousky s 64bit sběrnicí?) budou spíše montovány do Super Angebot sestav, prodávaných pod všelikými atraktivními značkami (ve kterých by nemělo chybět Hell, Mega, Ultra, Gamer, Extra, Speed atd.) v přerostlých samoobsluhách. Vánoce jsou za dveřmi, herchtivý fracek doma řve, tož tatík s mámou už něco mezi akčními křehčenými kuřecími prsy a tetrapakovým vínem jistě vyberou.

Ale no tak, neházej všechny do jednoho pytle. Zvlášť v našem hlavním městě se najde dost těch, kteří tam nechodí po akcích a nejlevnějším šmejdu. Oni tam chodí kupovat vysoce kvalitní francouzská vína, zaručeně panenský olivový olej a luxusní sýry, aby se jimi mohly pak chlubit. A mezi tím také rádi přihodi ratolesti super herní notebook nebo Mega herní PCčko.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru