Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Den kdy EU zakáže zpívat se rychle blíží

BTW. inac spet k teme - co sa tyka tych grafik tak ja osobne si myslim ze by to malo byt vyrazne OZNACENE na obale grafiky ze zere vela, a ked chce EU dosiahnut hlavne to (jak to uz dosiahla u vsetkeho mozneho napr. chladniciek apod mas kategorie efektivity apod), tak to je dobry krok. Ptz dnes mas na obaloch pomalovanu tonu nezmyselnych napisov a pi*ovin ale ked chces vediet TDP tak aby si pol hodiny hladal kdesi po weboch.
Nap.r kolega pred pol rokom kupil synom nadupane i7ky s nadupanymi supergrafikami a teraz nadava ze jaky ma ucet za elektriku :D Malo by to byt na obale vyrazne ze vyrobok zere extremne vela v porovnani s inym podobnym vyrobkom, aby BFU vedel sa rozhodnut hned v obchode aj podla tohoto parametra. Samozrejme ze typek v EU nemusi byt expert na PC a kategoria nejprv vymysli nezmyselne, ale expertov je dostatok a robia dostatocny medialny tlak (resp. aj v tej EU komisii nesedi jeden ale tony ludi) a nakoniec to typkovi v EU vysvetlia ze jak sa mera pomer vykon/spotreba.

P.S. to nebola reakcia na teba ale na vsetky reakcie vyssie ;)
P.S.2. a ja osobne sa uz dlho divim jak niekto moze kupovat 300W grafiky (a vobec k tomu nepotrebujem EU), ked velmi dobre sa da zahrat aj so 100W a celkom dobre aj s 50W grafikou. Za mlada som hral manic miner na nejakom 10W sinclairi panacik mal 20pixelov a zabavil som sa vyborne :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality