Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Den kdy EU zakáže zpívat se rychle blíží

Ja si nemyslim ze nieco idu smahom zakazovat, take spravy su casto totalne zdeformovane a je v nich aj zaujatost novinara apod.
Ja mam z toho pocit ze proste chcu zaviest energeticke kategorie, podobne jak u praciek a spol, a oznacenie na obale apod. A tie kategorie vymysleli uplne debilne a to je cely asi problem. Moj nazor.

Napr. akurat minuly vikend som kupoval wifi router, no ani za p*** som nevedel najst ze ktory kolko zere. Vyrobca ma na webe aj v manuali PRD velky, jedine co som nasiel bolo co nejaky dobrak meral merakom a urobil tabulku ale ajni tam som nenasiel niektore modely o ktorych som uvazoval, proste 0 informacii zo strany vyrobcu. Su routre co zeru 2-3W, su routre co zeru 10W, a to je sakra rozdiel ked to bezi 24hodin a 365dni v roku. No neposeres sa? Vyrobcovia pisu len marketingove zvasty ze super green router lebo vypne LAN port ked sa nepouziva ale to mozu napisat aj na 10W router :) No cinana k tomu nedokopes aby napisal jasne kolko to zere so zapnutou a vypnutou Wifi apod. To asi musia dat prikazom z EU nech to vyrobca pise na obal lebo inac to tam proste nebude ani do konca sveta. Apod. Je mi jasne ze setrny moze byt pomalsi, ale o rychlost mi vobec nejde (mam len dsl8000 a viac jak 8Mbps mi ani netreba).

Kedysi davno som pocul peknu vetu - najekologickejsia energia je ta usetrena. Lenze cinan na to zvysoka sere. A ludia sa rozhoduju asi podla farby obalu alebo si v obchode hodia mincou alebo ja neviem :D

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality