Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem BLESK mobil: první český „virtuál“ startuje za dva týdny

U:fonu u nás nikdo nevěří. Takže ten to bude mít těžší, než třeba Tesco-cosi, protože do toho hnusnýho kvelbu se smradlavejma uzeninama chodí tak třetina populace do 65 let a takřka všichni důchodci.
Virtuál prostě nemusí zaujmout každého, nemusí mít postavené co nejširší portfolio služeb, ale půjde cestou maximalizace zisku s minimálními náklady (to je u nás dáno hlavně tím, že miliardové zisky jako stávající operátoři má málokdo, čili nikdo nemá na to, aby jim konkuroval v investicích). I tak ale - obzvlášť, když bude virtuálů víc - může jít o zajímavou nabídku služeb pro vysoké procento retailů (neprofesionálů, drobných uživatelů).
Já jsem se zase setkal s názorem, že virtuál, vstoupí-li na trh v průběhu šetření, které (prý) provádí ČTÚ a má vyústit v konstatování, zda náš trh je nebo není dostatečně liberální a není diskriminační, může spíše ublížit. To v tom smyslu, že ČTÚ prostě prohlásí, že když máme virtuála (a další se prý chystají), není potřeba jakkoliv zasahovat a trh je liberální. Na druhou stranu - ČTÚ svými zásahy stávající situaci způsobil, čili ono bude možná lepší, když se ti pánové, co tam sedí, budou dále schovávat a nebudou na nic sahat.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality