Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem OSA si došlápla na velké firmy, chce poplatky za rádia v kancelářích

zamestnanci pocuvaju tie hovadiny v pracovnej dobe a nepracuju
Jako ja si to myslim taky a me treba radio u prace rusilo, jenze jsem delal v jedny kancelari z vice lidma a ty vsichni chteli poslouchat, tak jsem mel smulu. Jinak ale lidi bezne tvrdej, ze se jim u hrajiciho radia pracuje lip nez kdyz je ticho, tim padem by ale firma, ktera zamestnancum prehrava hudbu mela konkurencni vyhodu a mela by teda platit (je to podobne jako u tech krav ze Slunce, seno, ..., jak jim vic nadojily :-D).

Idealni opatreni, ktere ale stat nikdy nedovoli (Ceska televize by na neco takoveho nikdy nepristoupila a je prilis mocna na to, aby to stat prosadil i pres jeji vuli), je, aby se neplatilo nic, zadne koncesionarske poplatky, zadne poplatky OSA atd., ale vysilalo se sifrovane a prodavaly se karty, ze kterych by meli svuj podil jak ti, jejichz vysilani by se tou kartou odsifrovalo, tak OSA. Bohuzel se ale vsichni zainteresovani obavaji (dost mozna opravnene) toho, ze by radeji lide prestali posloucha radio, divat se na TV, hlavne aby nemuseli platit, ted cuci jen proto, ze je to "zadarmo" (jinymi slovy placeni je vetsinou povinne).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality