Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hrozí cenzura internetu?

K tomu "svindel globalne oteplovanie" bol tiez dokument videl som ho pred par rokmi :) Ja netvrdim ze vsetko co sa uci je pravda, ano uci sa plno pi***in a ja sam mam k mnohym veciam sukromne vyhrady ze to vobec tak nemusi byt jak sa uci, ale zas neni spravny ani uplne znegovany postoj. Ak ma potrebu diskutovat moze si to diskutovat v patricnych akademickych kruhoch (co aj robi, na webe ma nejake fotky aj z 2003 s nejakym profesorom z univerzity na konferencii, aj v EU parlamente mal vystupenie atd ja neviem co este chce? Ja som v EU parlamente este vystupenie nemal :-D).
A take veci nepatria hned do telky (aj ked dokumentarne filmy na zamyslenie alebo pre senzaciechtivych boli odvysielane).

BTW offtopic - co sa tyka komplexov v D tak oni tu maju komplex ze ich niekto bude sledovat (kamery sledujuce zamestnancov je povazovane za absolutnu nehoraznost co si to dovoluje svina veduci zapisovat si ze ktory zamestnanec sa kedy flakal, na sud s nim sviniarom, a to fakt :) alebo ze niekto zneuzije ich "osobne data" ja neviem jake, asi meno a adresu (ktora je mimochodom v kazdom telefonnom zozname :D).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality