Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi chtěl ten článek pojmenovat tak, aby ho hodně lidí rozkliklo. U Windows 8 všichni nadávaj na dla… nový
Potkan007 30.11.2012 06:10
Potkan007
Obrove clanky citam uz dlho a hoci mu zopar jedincov vytyka tendencnost a nadrziavanie roznym znacka… nový
fleg 30.11.2012 13:52
fleg
no, ak by som mal parafrazovat motto z novej MS reklamy na IE "IE Sucks ... less" , tak by som pov… nový
wam_Spider007 30.11.2012 15:11
wam_Spider007
:-D Měsíc s Windows 8 Pro – naprostá spokojenost! Rozhraní Metro je peklo! Chci zpět Start Menu… nový
RedMaX 30.11.2012 17:11
RedMaX
To je takovy proble behem instalace dat na vyber , jak chceme aby W8 maji vypadat. Misto toho tam cp… nový
madzio 30.11.2012 22:00
madzio
Mě by hlavně zajímalo, který magor to přivedl do tohoto slzavého údolí. Netvrdím, že to na dotykové… nový
mif 30.11.2012 23:20
mif
Oni si totiž v MS jdou s Intelem na ruku, ten má totiž takovou představu, že se budou prodávat ultra… nový
Nigfire 01.12.2012 21:51
Nigfire
Nemíří. Už je. Klidně ať si potomek "šetrného oldy" patlá po displeji hamburgerem omaštěnou pazourou… nový
mif 02.12.2012 00:00
mif
Dotykové všechno je velký trend, otázkou je, jak se to udrží. Osobně nemám dotykového nic, ani telef… nový
Dale Cooper 02.12.2012 16:57
Dale Cooper
Ale ludia predsa chcu len hracku. Co ma normalny clovek robit na desktope? Okrem spustania nejakych… nový
MM.. 03.12.2012 03:36
MM..
Sofistikovanější hry (strategie, FPS, v podstatě ani WoWko nebo letecké simulátory - ne arkády, simu… poslední
JR_Ewing 03.12.2012 07:14
JR_Ewing
A k tomu upatlavaniu - pre ludi je to prirodzenejsie, ber to ako ked drzis v ruke knihu a chces otoc… nový
MM.. 03.12.2012 03:54
MM..

Asi chtěl ten článek pojmenovat tak, aby ho hodně lidí rozkliklo. U Windows 8 všichni nadávaj na dlaždice a on tam napíše, jak je spokojenej, ale musel odstranit dlaždice. To je jako mít rád jednostopý vozidla, tak uříznout půlku auta a psát, že auto je jako motorka.

Obrove clanky citam uz dlho a hoci mu zopar jedincov vytyka tendencnost a nadrziavanie roznym znackam podla mna su objektivne. Vlastne boli.
Toto co vyplodil mi pride ako zaplateny clanok zo stany MS s tym, ze tam akoze prepasoval svoje myslienky (Metro je zle a pod). Jeden z najhorsich jeho clankov, ten nadpis je uplne odveci.
Rozumny clovek si z clanku odnesie, ze vlastne kupovat Win8 je blbost, navyse staci sa pozriet na fora a hlasenie userov o chybach, takze asi bude platit to co platilo doteraz....system je zbytocne nasadzovat pokial nevyjde SP1, aj ked sa siri fama, ze SP uz skoncili.
Takze nechame roko betatesterov (ludi, co si win8 kupili) nech sa potrapia a vychytaju muchy a potom sa uvidi. V kazdom pripade to zatial ruzovo nevyzera a moj tip je, ze ani po roku nebude dovod opustat Win7.
Hlavne ma zaujima ako chce MS prerazit s tymto OS vo firemnom segmente.

:-D

Měsíc s Windows 8 Pro – naprostá spokojenost!

Rozhraní Metro je peklo!

Chci zpět Start Menu

Této obrazovky se zbavíme snadno: Spusťte Group Policy Editor (gpedit.msc) a v nastavení ...

spousta nespokojených uživatelů s funkčností PCI-E zvukových karet pod Windows 8

Zrušení Ribbonu v Exploreru

aplikace pro Metro budou dál tvrdohlavě zobrazovat původní anglické formáty

Ihned po instalaci je deaktivovaný dialog na potvrzení smazání souboru ...

V Microsoftu skudli, zaplatili si jen nazev clanku a nazvy kapitol, v obsahu se pisatel mohl vyblit z toho co vsechno je na ... . ]:)

Mě by hlavně zajímalo, který magor to přivedl do tohoto slzavého údolí. Netvrdím, že to na dotykové strojky nebude funkční, ale, kurva, na desktopu 3-[? Jen mentálně zaostalý kripl (přelož: návrhář) si splete pracovní plochu displeje PC s dotykovými hračkami. Čort aby je pojebal ohnivým ko*otem! P.S.: su nasraný, protože už mám v prdeli hlasivky, jak to svým zákošům vymlouvám...

Ale ludia predsa chcu len hracku. Co ma normalny clovek robit na desktope? Okrem spustania nejakych cleanerov alebo instalovania updatov toho Microsoft Tamagoci7 ?
A teraz zistuju ze PC ani vobec nepotrebuju lebo im staci hracka mobil alebo hracka janeviemco. Dokonca sa hraju snad hry na mobiloch ktore su na urovni roku 1985 co boli na sinclair zx spectrum :D
Na to co ludia potrebuju (pisanie blbosti do facebooku a emailov) staci vykon kalkulacky, len to doteraz nevedeli lebo im MS & intel 10rokov hovorili nieco ine, a pekne dotahovali spiralu HW&SW narokov aby si lud kupoval stale nove tamagoci. A keby nie apple tak asi by ju dotahovali este furt. P.S> jedine pozitivne z toho celeho 20rocneho vyvoja PC bol asi vyvoj kompresie Audia a videa, ktory ale zacal uz aj na amigach a mohli ho od zaciatku robit specializovane DSP (co sa aj dnes deje), a nie 20rokov vyvijat CPU ktory to stejne dodnes poriadne nestiha (nebyt HW encoderov/decoderov co su defakto DSP).

Sofistikovanější hry (strategie, FPS, v podstatě ani WoWko nebo letecké simulátory - ne arkády, simulátory) nejdou na konzoli, nebo nedej bože na dotykovém displeji hrát. Klávesnice a myš (případně joystick) jsou naprosto dokonalé ovládací prvky. Jestli se dočkám doby, kdy budou všude skákací šaškárny a arkády, přestanu hrát na počítači hry úplně, protože nebude co.

A k tomu upatlavaniu - pre ludi je to prirodzenejsie, ber to ako ked drzis v ruke knihu a chces otocit stranu robis to tak ze prst polozis kdesi na susedove touch neco a tam cosi sibrinkujes, alebo proste zoberes tu stranu a otocis ju? Tak ju tiez upatlas. Alebo ked si pozeras fotky alebo triedis nejake papiere dokumenty tak ich vezmes a posunies vedla a pozeras si fotku ktora bola pod nou. Tiez tie fotky zapatlas ak to budes robit s rukami od majonezy :) Apod. Ludia su proste ludia a chcu mat virtualne veci co najprirodzenejsie resp. najviac podobne skutocnym.
posledne P.S. - ja tiez touch veci moc nepouzivam, fotky si nepozeram ani knihy necitam, a je to podla mna zatial nedorobene, napr. na prezeranie webu by sa mal objavit kurzor pripadne nieco specialne a presne, ptz ked mam "klikat" na linky 2cm prstom na 4cm display tak to je fakt debilne na kvadrat :D

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru