Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem AMD Phenom II X4 965 proti FX a Core i5/i3

ms, ms, ms...
Nikdy jsem neříkal nic o přemrštěných cenách Intelu.
Taky jsem psal, že výběr CPU záleží na tom, co od něj uživatel očekává. Oháníš se tu korunama navíc, pecka, mám víc peněz koupím si víc muziky tzn. sáhnu po Intelu. Nemám víc peněz, sáhnu po tom, co pro mě bude lepší (proč by to neměl být AMD CPU?). Př. chci streamovat hry ve Full HD... Proč kupovat př. Intel core i7 3770K, když můžu mít takřka skoro stejně výkonný Fx-8350? (momentálně mluvím pouze o x264 encodingu). Navíc, když jednoduše přetaktkuju Fx, dostanu pár procent k dobru (u Intelu si musíš jak blbec připlácet leckdy i stokoruny za pomyslné/nesmyslné "K" v názvu.

Kecy jako, Intel má skoro poloviční spotřebu nehrajou roly. Kdo hledá nízkou spotřebu sáhne po APU, herní PC budou vždy žravé, ať chceš či nechceš a nějakých ubochých 50W na Intel CPU s tím moc nepohne.

Taky je třeba brát v potaz, že u většiny her stačí dosáhnout 60fps (VSync ON), pokud se nejedná o těch pár FPS her, proč honit čísla? Jestli budu mít ve své oblíbené hře 150fps, nebo 180fps nehraje téměř žádnou roly (A na každou dnešní a věřím že i budoucí hru stačí AMD Fx-8***).

Já neodsuzuji Intel, neodsuzuji AMD, ale nesnesu zaryté rádoby chytrouše, co někde přečetli, že jedna značka je super a tak druhé stojí za prd.
Neřeknu ani nic, kdybys komunikoval normálním způsobem, ale tvůj arogantní styl psaní (tak jako vždy a tak jako jsem ti vždy psal) je ubohý a lidi dohání k pláči.
Zkus nad sebou popřemýšlet, nebuď zapšklej na svět jak brambora ve friťáku, jestli se takto vyjadřuješ i při osobním rozhovoru, tak to potěš koště.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality