Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prepáčte, trochu od veci: Ako to vlastne bolo s cdr a diit? Našiel som články o tom prvoaprílovom ž…
msx. 30.01.2013 14:21
msx.
cdr (znovu)vznikl tak, že s novým enginem přešli na diit (protože dnes je pálení, a tedy název "cd-r…
touchwood 30.01.2013 14:31
touchwood
Souhlas s diit. diit je jeden z mala webovych magazinu, kde maji clanky nejakou informacni hodnotu,…
RedMaX 30.01.2013 17:38
RedMaX
všimni si, o čem se na cdr teď píše - přesunuly se tam "jaderné noviny" (resp. to co se z nich vyvin… poslední
touchwood 30.01.2013 19:31
touchwood

Prepáčte, trochu od veci:

Ako to vlastne bolo s cdr a diit? Našiel som články o tom prvoaprílovom žarte, takže predstavu mám. Prešli postupne na diit a neskôr sa znovuzrodil cdr. Lenže článko s informáciou o tom, že cdr je znovuzrodený nebol prvý, pred ním bolo plno ďalších článkov, tak ako to vlastne znovuzrodili? Viem len, že istú dobu cdr presmerovalo na diit.

cdr (znovu)vznikl tak, že s novým enginem přešli na diit (protože dnes je pálení, a tedy název "cd-r" už těžký OT) a pak zjistili, že chtějí rozdělit informace pro "mainstream" (diit) a geeky ( a tím "znovuzrodili" cdr). Z mého pohledu má ale diit daleko vyšší informační hodnotu (tu dělají hlavně tamní dlouholetí autoři; nic proti redaktorům cdr), i proto, že diit ten mainstream dělá neortodoxně (recenze a informace jsou řádově lepší než na PCT, živě nebo EHW), zato ortodoxní geekovský cdr má (imho lepší) konkurenci v rootu, lupě apod.

jinak starý CD-R byl do značné míry podobný zdejší poradně, taky používali vlastní in-house redakční systém (podobně jako má p.net vlastní "motor," vyvíjený interně), stejně tak je kolem obou projektů určitá stabilní skupinka lidí ;-)

Souhlas s diit. diit je jeden z mala webovych magazinu, kde maji clanky nejakou informacni hodnotu, na zive uz radsi vubec nechodim, EHW a spol. jsou nektere clanky vylozene amaterske a nektere vylozene reklamni a PCT je neco mezi EHW a diit. Chapu to tak, ze CDRkem chteji konkurovat prave PCT a EHW, teda takove rychle clanky o nicem. :-) Takze myslim, ze si to prehodil. ;-)

všimni si, o čem se na cdr teď píše - přesunuly se tam "jaderné noviny" (resp. to co se z nich vyvinulo) plus se tam píše často o exploitech a dírách. Jinak si nemyslím, že by to bylo úplně špatné, ale prostě to není no-x, Ježek a spol. BTW diitovské Behemotovy články o zdrojích jsou taky dobré.

edit: tím jsem chtěl říct, že jsem nic nepřehodil. :-) Jen to, že na rozdíl od lamerských (spotřebitelských) webů typu PCT a EHW je to ještě trochu jinde.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru