Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový firmware pre router

Osobne nemam rad takychto zakaznikov. Pridu vytahovat rozumy, v drvivej vacsine nic nekupia a este sa pokusaju aj odborne polemizovat, pretoze Janko z obchodu na kraji mesta im povedal to, ci ono alebo nebodaj na internete daco citali....
Alternativny fw dokaze zvysit vykon jedine vtedy pokial je fyzicky vykon routra (maximalne moze ist do 20dBm) tlmeny samotnym fw od vyrobcu. Toto sa stava hlavne vtedy ak by kombinacia karty+anteny prekracovala povolenych 100mW vyziareneho vykonu.
10dB anteny urcite nie, nikdy som nesiel cez 4-5dB, pretoze vsade, kde som to skusil siel vykon od 5dB hore uz do prdele vdaka odrazom. Videl som sice zabite 12dB vsesmerky na stenach roznych hal a vacsich indoorov, ale to bytu, ci domu, kde je clenity "teren" sa to urcite nehodi.
Wifi sa venujem profesionalne uz cez 10 rokov, takze poprosim neoponovat mi inymi vygooglenymi tvrdeniami. Pokial chces naoza bezproblemovu prevadzku musis sa zmierit s tym, ze budes tahat kabel medzi viacerymi Ap, alebo pouzijes riesenie AP----client---AP, co ti kapanek tu zostavu predrazi.
A nieze sa tu zacnes pytat na repeater a wdska, pretoze to ti dopredu hovorim, ze nefunguje spolahlivo, takze je zbytocne to riesit.
Ak mas dobre rozvody mozes riesit spoje medzi AP napriklad cez powerliny (ethernet cez 220V).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny