Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový firmware pre router

Narazal som na to, ze nam tu ukazujes odkazy, ze tam pisali to, nasiel som na webe hento a toto mi bolo povedane...to je ten rozum a ja uz po 10 rokoch rychlo cuvam takehoto suboja, pretoze nemam silu presviedcat niekoho a mojej pravde.
Predajcovia v PC obchodoch su kapitola sama o sebe...moj svagor (zhodou okolnosti Jan) ma jeden u nas v meste, ale ja ho interne nazyvam posunovacom krabic a nie predajcom PC, pretoze odborna uroven je velmi priemerna a vacsinou len tovar prijme a nasledne predava...preto posunovac krabic. Ku cti mu sluzi to, ze 99% obchodov u nas je na tom podobne, ked nahodou niekde zavitam neviem, ci sa mam smiat alebo plakat, ked pocujem ake debiliny predavaci tlacia zakaznikom do hlavy.
Btw prave kvoli rozdielnym nazorom a zmatenosti uzivatleov aj u nas na fore sme zaviadli avatary radcov, pretoze radcovia su vo svojom odbore profesionali alebo celmi znaly a ked dostanes radu od radcu na poradni a protichodnu od neregistrovaneho uzivatela na 100% je spravna ta od radcu.
Ak chces radu kasli na web a ostatne poradne a chod uz len sem k nam, sme najlepsi a to hovorim bez vazne bez pocitu, zeby som sa nad niekym vyvysoval.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny