Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální pamět ve wxp sp2?

Problem:
ještě včera i ta hra šlapala jak víno, pak z ničeho nic chkdsk při startu začal kontrolovat D: a označl 4 chybný sectory disku a pak ta hra nešla.c: bez chybjak jsem psal všechno jinak šlape ale tohle naštve když taková prkotinska hledačka nejde a hra just cause šlape. to teda oželim zahraju jinou.

vim že málo místa na disku dělá s kombinací wxp hodně moc, přez hlášky o nedostatku virtuální paměti až po hodně pomalej chod systému jako takovýho.

co robim? snažim se z děděčka dostat co nejvic a ne jen abych ho měl na vystavku a hral solitaire aniž bych do toho musel cpát nějaký peníze.

přikládám to že tohle pc i s origoš wxp a officce(vylučuju vadnej warez nebo vir) jsem našel ve skrini když jsme vyklízeli pozůstalost.tenkrát(asi 3roky z5) mi to chtěl dát k vánocům a nějak na to zapomněl a já se nepídil kde je, ale neřikejte mi někdo že to tenkrát nebyla mašina.Jediný co tak snad prach na krabici to rozbít nemoh...snad.a ten stoletej monitor to taky dělat nemůže.

Proto jsem měl tip že to dělá nastavení systému s kombinací s málo místa.Na surfování si nestežuju šlape, office šlape.Tak jestli tahle sestava už patří z jinýho důvodu taky do hrobu rád bych to slyšel.

Co tedy radíš? to vrtání vrátit jak to bylo? Myslíž že i třeba věk(vlastně doba úschovy ve skříni mohla něco zoxidovat a proto to ničí disky?

Problem teda abych to nezakecal: Proč to sakra takhle habruje a nefunguje když je to defacto nový nepoužívaný(v provozu cca měsíc), a veřte že sem zkoušel mnoho.Teda ještě reklamovat to ale bych musel vědět u koho :).



původní sestava: amd 2600+, 1.gb ram 30 gb hdd, Ge force fx 5200,VIA chipset
moje sestava. amd 2600+ 1.3gb ram, 1x 160gb 1x 250 gb SATA, jinak stejný.
opravená sestava: mimo tý 160 a 250 jsem vrátil tu 30 a přidal 6gb.jinak stejný

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny