Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální pamět ve wxp sp2?

Zdravim,
nastavoval jsem viruální pamět v systému dle rad na internetu, což je 1.5x paměti ram pc. vyšlo mě to na nějakých 1.95mb což jsem udělal.

jen ale ted jsem chtěl vědět zda i po listování na netu mám nastavit virtuální pamět na disku c: nebo d: nebo na obouch když mám dva HDD.to nikde nebylo, jen něco v tom smyslu že virtuální pamět je lepší nastavit na disku který neni moc využíván.už ale nevim proč.

mám ted právě problem s místem a i tak nenáročné hry jako od Bigfishu-hledačky se mi seknou. system HDD (C:) vel 29gb WD a D: velikost 6gb...vim je to prd místo ale ...

Protože po nastavení/rstartu se mi ukazuje hodnota 3800mb, taky bych rád věděl zda stačí jen nastavit tohle na tom d: nebo c:.

Dál bych rád znal názor na ty rady ohledně vypínání/konfigurace systémových služeb. zda to nejsou jen nějaký hecky. Ted sem ve stavu kdy sem je podle uvedených návodů povipínal a ptám se jen proto jestli to nemá nějakej pozdější časovej vliv na chod systému.myslim aktualizace záplaty apod. a zda to nemám radši vrátit jak to bylo.

Nejsem nějakej nějakej moc velkej tuningář PC, data taky neschraňuju, mašinu mám prastarou ale myslim že dostačující na to abch si moh oddychnout u těch hledaček, ale když už ani ty mi nejdou, tak to naštve, hlavně ten ztracenej čas hledáním na netu a konfigurací pc.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny