Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Plánovač úloh: vybraná úloha {0} již neexistuje

Při spouštění Plánovače úloh mi vyskakuje dialog s hláškou: Vybraná úloha {0} již neexistuje. Hledal jsem, našel jsem jenom obdobu (problém i řešení je jiné a u mě nefunguje): c5y2ork

Navíc - nikde není uvedeno, která úloha vlastně chybí (v Plánovači kromě mojí vlastní - zkušební, nic není), ani nevím, proč se spouští při spouštění Plánovače úloh. Položky registru (podle odkazu) jsem kontroloval a smazal všechno, co smrdělo nějakou extra plánovanou úlohou. Moje vlastní zkušební naplánovaná úloha funguje normálně. Máte s tím někdo zkušenost a znáte řešení? Windows 7. Kontrola systémových souborů nenašla žádnou chybu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, zkus následující postup. Start - Počítač - Vyber disk - Vlastnosti - Nástroje - Defragmentovat…
Halen 13.11.2013 16:06
Halen
Ahoj, děkuji, toto mi pomohlo! Chyba vznikla zřejmě tím, že jsem dal jsem do počítače SSD disk, u kt… poslední
spokojený 08.08.2017 16:19
spokojený

Ahoj, zkus následující postup. Start - Počítač - Vyber disk - Vlastnosti - Nástroje - Defragmentovat - Vypnout plán defragmentace.
U mě na Windows 7 to zabralo, rozhodně nedoporučuji mazat jakékoli klíče v registru, jak je výše uvedeno, protože sice zmizí chyba, ale zároveň je plánovač úloh nefunkční a úlohy v plánovači nebudou vidět.
2vvummd.png

Ahoj, děkuji, toto mi pomohlo!
Chyba vznikla zřejmě tím, že jsem dal jsem do počítače SSD disk, u kterého byla automaticky zakázána Defragmentace, ale už se zřejmě nezrušila plánovaná úloha defragmentace. Žádné promazávání registrů, stačí zakázat plán defragmentace na SSD disku. Díky :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru