Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC se freezuje (dělá to takový zvuk jak kdyby někdo střílel ze samopalu)

u.: to myslíš vážně? muset udržovat v pohotovosti balík antivirů, antispywarů, čističů? a furt dokola drhnout pc, protože jsem taková lama, která nevydrží ani měsíc - natož 5 let bez virů / spyware / adware?

já si nic podobného z těch jeho svinstev do pc netahám. nic se mi taky neinstaluje samo - a neodklikávám nesmysly.
když už mám na něco podezření, tak si to sám dokážu najít (procesy, autoruns, services, adresář na disku, datum instalace, popis z vlastností či z google) a rozhodnu se co s tím, bez rádoby čističů.

na nesmyslné doplňky/updatovače/služby/toolbary adobe readeru, office, javy, (nera), google, ..., zastaralé/nepoužívané icq, skype, preloader open office, nebo na zdvojené služby virtuálních mechanik - tyto anti-cosi a čističe neupozorní vůbec, no a pak mu to frézuje.

mia: "Zapomněl jsi na SweetIM."
vůbec nevím co to je. měl jsem to za nějaký im, který má majitel nainstalován úmyslně, já nic takového nepoužívám.
pokud říkáš že to je parazit, fascinuje mě jak se něco takového může samo dostat do pc, doinstalovat své doplňky do všech prohlížečů, přidat do autoruns (trvale běží v procesech) - a tazatel si ničeho nevšimne.
takže dobře žes upozornil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny