Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přeinstalace systému

mám ntbk 3 letej s Win7kou ... ale strašně blbne.. takže se rozmýšlím nad přeinstalací.... co se vyplaí nejvíc? koupit si rovnou win osmičku? nebo tam dát zas sedmičku? zvládnu to jako lajk doma sám dyž budu instalovat např tu osmičku tak to samo smaže celej kom a bude tam čistě jen ten win?... taky jde o cenu jestli se nevyplatí dát to ěkam do servisu...kdo s tim máte zkušenosti je levnější si to koupit a udělat doma nebo to někam poslat třeba na alzu.cz?
dík za odpovědi...

Předmět Autor Datum
Pokud se takhle ptáš, tak určitě servis.
Wikan 26.02.2013 12:04
Wikan
Když máš legálně Win7, tak je tam nainstaluj. Přechodem na Win 8 nic podstatného nezískáš. Před inst…
host 26.02.2013 12:06
host
Další možností je kamarád, který tomu alespoň trochu rozumí a už to někdy dělal. Sám se do toho radě…
Fair-Play 26.02.2013 12:09
Fair-Play
Vyser se na to, zřejmě tomu nerozumis
jebko 26.02.2013 12:07
jebko
co konkrétně blbne,protože přeinstalace či nová instalce operačního systému je ta poslední varianta… poslední
Hydasko 26.02.2013 14:28
Hydasko

Když máš legálně Win7, tak je tam nainstaluj. Přechodem na Win 8 nic podstatného nezískáš.
Před instalací zazálohuj všechna důležitá data. Návodů na přeinstalaci je na internetu mraky, takže by to měl zvládnout i laik. Tedy laik, který má mozek a umí číst. Postup se liší podle toho, jestli máš instalační DVD nebo se systém obnoví z disku (tzv. recovery oddíl).

Další možností je kamarád, který tomu alespoň trochu rozumí a už to někdy dělal. Sám se do toho raději nepouštěj, protože podle dotazu o tom nemáš ani páru a při nejlepším bys to zde zahltil dotazy proč ti to či ono nejde.

co konkrétně blbne,protože přeinstalace či nová instalce operačního systému je ta poslední varianta opravy.Pokud máš ovladače základní desky tak instalace win7 at legální či nelegální je oproti stařečkovi win8 jednoduchá i pro laiky.Problém potom spočívá jen pokud win 7 nebude podporovat některé ovladače tak si je budeš muset doinstalovat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru