Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ja a Android. Problemy, dotazy, aplikace, ...

Ahoj,

poridila jsem si novy mobil, HTC Desire X, Android 4.0. Je to moje prvni zkusenost s Androidem a chtela jsem se poptat na nejake aplikace.

1. Aplikace na hudbu
Zakladni podminkou je, aby umela zobrazovat texty pisnicek. Druhou podminkou je, aby ten text umela zobrazit podobnym zpusobem, jako to dela defaultni hudebni aplikace v iOS (viz obrazek zde). Zkousela jsem defaultni hudebni aplikaci + 4 dalsi, ale bud jsem moznost zobrazeni textu vubec nenasla, nebo byla udelana takovym divnym zpusobem, ze "okno" s textem pisnicky prekrylo cely displej, dole melo cudlik Close a znemoznilo jakekoli jine ovladani aplikace.
Defaultni aplikace, Rocket Player a Winamp: nenasla jsem moznost zobrazeni textu
PlayerPro a Poweramp: text umi zobrazit, ale prekryje cely display a nemuzu preskakovat mezi pisnickama atd.

Mate vyzkousene neco, co by mohlo fungovat tak, jak bych rada?

2. Aplikace na SMS - spis zatim jen dotaz
Z predchoziho telefonu s WM6 jsem byla zvykla na rozdeleni SMS zprav na dorucene, odeslane, koncepty atd. Tady je ten system jiny - pokud jsem to pochopila spravne, vzdycky je u jednoho kontaktu cela historie zprav s nim. Jaky mate nazor na tyhle dva ruzne zpusoby ukladani SMS zprav? Prijde vam nektery z nich lepsi, eventualne proc? Pripadne pokud pouzivate nejakou aplikaci na SMS, jakou a proc? Zatim se nemuzu rozhodnout, jestli se pokusim zvyknout si na novy styl, nebo jestli budu konzervativni a budu chtit aplikaci na rozlozeni sms do slozek :-)

3. Prohlizec
Koukala jsem, ze jich je taky uz milion, podobne jako pro PC. Plati i tady, ze vyber prohlizece je otazkou osobnich preferenci, nebo nektery z prohlizecu pro Android vyrazne vycniva nad ostatnimi co se funkcnosti tyce?

To by mi zatim asi stacilo, budu rada za uzitecne odpovedi. Casem mozna pridam dalsi otazky, pokud budu shanet neco konkretniho.

Diky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hoj, tak po nejake dobe se zas hlasim :-) Telefon mi vnutil aktualizaci Androidu - z 4.0.cosi na 4.…
merlouska 28.04.2013 00:06
merlouska
Jen k 1. U Multiling je finta, že se přejede prstem přes celou klávesnici dolů, (jakoby se chtěla za…
Kráťa 28.04.2013 00:36
Kráťa
Stazeni prstem dolu nepomaha, to uz jsem zkousela. Pridrzeni tlacitek dela vsechno mozne, jen ne min…
merlouska 28.04.2013 00:46
merlouska
Mě rovněž zajede, když zmáčknu šipku zpět (takovétojakoESC).
Kráťa 28.04.2013 02:27
Kráťa
Dik, to funguje. Ted uz zbyva vyresit jen tu aktualni polohu -.-
merlouska 28.04.2013 12:59
merlouska
Se máš, že máš vůbec nějakou aktualizaci, T-Mobile ji na HDX ještě nevydal, stále čekám ... :-/
albru123 28.04.2013 13:12
albru123
Nevydává to výrobce přístroje? poslední
Kráťa 29.04.2013 02:25
Kráťa

Hoj, tak po nejake dobe se zas hlasim :-)

Telefon mi vnutil aktualizaci Androidu - z 4.0.cosi na 4.1 vcetne aktualizace Sense. Tak fajn, ale ma to nejaka ale :-)

1. Jina klavesnice (ta defaultni). Na ni mi vadi to, ze zmizelo tlacitko na minimalizaci klavesnice. Je nejaky figl, jak ji shodit?

2. Jiz vyse zminovany problem s "aktualni poloha".

Kdyz jsem telefon poprve zapnula atd., tak si nasel i moji aktualni polohu a zobrazil ji na hlavni obrazovce v tom widgetu s pocasim. Fakt nevim, co jsem menila (to vite, prvotni objevovani dosud neznameho systemu), ale uz nejakou dobu mi to tam ukazuje akorat text "Aktualni poloha" a nedokazu zaboha prijit, jak tam dostat misto, kde jsem, i kdyz jsem zkousela zapnout/vypnout kdeco, co mi prislo, ze by mohlo souviset.. :-D

Po aktualizaci systemu se tam opet objevovalo misto, kde jsem. Pak jsem zapnula mapy, tem se neco nelibilo a ze pry potrebuje neco zapnout.. tak jsem zapnula "Poloha a vyhledavani" a mapy byly spokojeny. Od ty doby mam zase fuc tu informaci o miste, kde jsem a zas mi to tam pise jen "Aktualni poloha". Vypnuti a zapnuti vsech tech blbosti v nastaveni Umisteni nepomaha. Totalni reset by mozna pomohl.. do doby nez bych tam zas neco prenastavila.
Fakt se s tim nikdo nesetkal?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru