Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Z došlé pošty na info(zavinac)poradna(tecka)net

Po dlouhém váhání a návštěvě v dopise citované domény (hlavně http://www.dominicek.estranky.cz/stranka/Dominickuv -pribeh ), jsem se rozhodl jejich dopis, který přišel na adresu Poradny zveřejnit. Zdržuji se jakéhokoliv komentáře, názor si udělejte sami...

----- Original Message -----
From: burdovi
To: Burda.Dominicek@seznam.cz
Sent: Thursday, October 05, 2006 2:44 PM
Subject: Prosíme Vás zoufale, pomozte malému Dominičkovi

Dobrý den,

Dovolte nám prosím Vás oslovit touto cestou o pomoc pro našeho syna Dominička , který stále čeká na transplantci jater v Hamburku. Na kontě u nadace stále na tuto operaci chybí cca 1.milion korun - pomozte aspoň málem prosím i Vy. I to málo, může zachránit život našemu chlapečkovi. Jsme zoufalí rodiče a chceme pro našeho syna jen to nejdůlěžitější, aby byl zdravý a mohl se s námi radovat ze života. Věříme, že i Vy nám pomůžete pomoci - my Vám budeme vděční z celého srdíčka.
Prosíme o zhlédnutí webových stránek Dominička: www.dominicek.estranky.cz
V této chvíli jsme s manželem podstoupili krevní testy, zda by jsme mohli být dárci jaterního štěpu našemu chlapečkovi. Tyto testy dopadli dobře. Motol podává opět žádost na VZP o proplácení léčení a případné transplantace jater v německém Hamburku. Tato žádost už bude podána poněkolikáté a přesto, ač všechny žádosti VZP zamítla nepřestáváme věřit, ale nezbývá nám nic jiného, než neustále prosit, Vás širokou veřejnost o pomoc finanční, aby mohla být co nejdříve uskutečněna životně důležitá operace Dominička. Pojiš´tovna nepřistoupila ani na naši žádost proplatit aspoň tu část, kterou by museli za operaci zaplatit u nás v ČR (pokud by VZP doplatila část cca.1milion, mohl by být Dominiček již transplantován), ale nevyšli nám ani v této prosbě vstříc. Dom iniček podstoupil v září 2006 kompletní vyšetření v Motole, která dopadla výborně a lékaři nám zdělili, že náš syn může transplantaci podstoupit. Pro nás to je velice radostná zpráva, na kterou jsme čekali několik měsíců, plných obav, starosti a smutku. Ale dočkali jsme.... U nadace VDV ale stále na tuto operaci chybí přibližně milion korun, proto Vás prosíme POMOZTE aspoň málem, protože i to málo může zachránit našemu Dominičkovi život. Věříme, že v našem státě je spousta hodných lidiček, kterým není lhostejný lidský život, a věříme že jednou budeme i my pomáhat jiným nemocným lidem. Za Vaší pomoc, mockrát děkujeme.
Dominičkovi jde o čas, proto Vás zoufale prosíme, pomozte nám, jsme v neustálem kontaktu z lékaři z Hamburku, s finančním ředitel z Hamburku - chtějí Dominička operovat - ale by k tomu mohlo dojít, potřebujeme Vaší pomoc - moc, moc Vás prosíme pomozte nám. Děkujeme srdečně

Veškeré informace o Dominičkovi naleznete na webových stránkách: www.dominicek.estranky.cz (příběh, fotogalerii, články z novin, aktuality, výpis dárců atd )

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak se to nakonec podařilo nasbírat: http://www.novinky.cz/zena/deti/maly-dominik-se-chy sta-na-tran…
siberian 16.10.2006 01:01
siberian
Viz příspěvek merlousky z 13. 10. 2006.
Kráťa 16.10.2006 11:22
Kráťa
:-[ poslední
siberian 16.10.2006 18:53
siberian

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru