Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pořád pomalá wifi v notebooku

Mila rybka rybicka.
Vyzera to, ze si prototypom nestastnej kombinacie shitoveho nb, este horsej karty, specifickeho problemy a nevdacneho usera.
Venuju sa ti tu 3 ludia a teba sa to mali, pritom zlaty radca a moderator su nasa spicka na poradni, a Kilo Viktor je odbornikom na wifi aj ked je neregistrovany, za ktoreho vedomosti dam ruku do ohna.
Vysvetlovat ti tu preco ti nejde bude zdlhave, ale jeden pokus spravim.
Podla screenov, ktore si dodal je problem, ze nieco brani tvojmu zariadeniu v komunikacii s AP, pretoze vacsia cast komunikacie prebehla na 1Mb TX rate (precitaj si moj clanok http://pc.poradna.net/a/view/1005523-alchymia-okol o-domacich-wifi-routrov) a navyse tam mas este aj tak 20% chybovost. To svedci o tom, ze komunikacia medzi AP a klientom je viac ako tazka. Nedochadza j suce reasociacima klienta, ale vyzera to na nejake zrazky vo vzduchu, co by nasvedcovalo vadnemu klientovi alebo nespravnej implementacii protokolov do ovladacov.
Tvoj problem na poradni asi naozaj nevyriesime, hlavne ak ide o kombinaciu hw a sw poruchy. Mozes skusit rozbehat na tom nejaky live linux, pretoze v tom pripade by sme vedeli aspon vylucit hw zavadu karty.
Druha moznost je pozriet sa do nb a vymenit kartu (pozrel som si specifikacie bohuzial sa nejedna o minipci, ale minipcie), ale zohnat inu bude tazsie, jedine, ze rozoberies nejaky iny nb.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny