Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chybná hláška 0xc000000f

záloha se nedělá po zřícení systému, ale ještě zaživa - když je funkční a nestačil's mu ublížit. mebo před/po větších akcích. cihla už po 3 měsících je slušný výkon, ale máš to v záruce.

zálohovací sw: windows mají nějakou parodii v sobě, volbou z bootloaderu w7 to jde prý obnovit.
existují sw s vlastním bootovacím médiem: clonezilla (neznám), easeus todo backup, placený acronis true image, ghost, drive snapshot, r-drive image ... ty to obnoví na jakýkoli cizí disk. ale to tě začne zajímat, až bude co zálohovat/obnovovat.

"acer recovery management" - ani nechci vědět, proč jejich zálohovací program nenabízí bootovací média k pozdější obnově. (vlastně tuším - instalační média jsou od nich za poplatek). pokud nebyl nikdy použit, není co obnovovat.
neznám ve svém okolí nikoho, koho by napadlo si koupit acer. nemohu sloužit jak má ten krám fungovat.

Problém je, že bootování z DVD nefunguje
funguje, jen médium je blbě vypáleno. obvolej známé, aspoň jeden si snad koupil legální předinstalovaná windows. pokud mají všichni notebuky, máš smůlu.

<depka> takže v 21.století bude považováno za počítačovou gramotnost, když člověk dokáže vypálit image bootovacího cd. (netvďte mi, že místo na mayském šutru nikdy nedojde) </ještě větší depka>

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny