Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenos suborov a nastaveni v XP

1. Ako preniest ucet z Outlooku 2002 do outlooku 2003 bez znalosti hesla. Prenasam data z jedneho PC na novsie a toto neviem preniest. V Outlook Exprese vyexportujem kontá a na druhom PC naimportujem e je to - heslo nemusim poznat. Vo velkom outlooku to takto nejde, zakaznit si heslo tiez nepamata.

2. Vo WinXP pro je nastroj na prenesenie suborov a nastaveni na nove PC. (na oboch PC je Win XP Pro SP2) Ked necham vytvorit subor s prenasanymi datami, tak nove PC mi povie ze v tom adresari nic nemam aj ked je tam vsetko zhromazdene. Na oboch PC su vsetky najnovsie zaplaty. Moja skusenost je ze tento nastroj funguje cca na 60% a ostatne je neuspesne, hlavne ak na starom PC iny system ako na novom. Nemate niekto skusemost s tym prenosom.

Předmět Autor Datum
1) musíš použít sw pro odkrytí hesel na počítačí A přepsat heslo na papír a účet+nastavení buď zkusi…
MM_tank 20.10.2006 11:16
MM_tank
2) kopíruji to ručně (vše) do adresáře záloha na nový disk odtud pak zas ručně dokumenty, plochu, ob…
MM_tank 20.10.2006 11:20
MM_tank
Nakoniec som to musel urobit presne ako pises v predchadzajucom prispevku. Jedine s heslom do outloo… poslední
dano3xl 20.10.2006 19:06
dano3xl

1) musíš použít sw pro odkrytí hesel na počítačí A přepsat heslo na papír a účet+nastavení buď zkusit přenést na počítač B přes Outlook backup www.genie-soft.com nebo ručně přepsat a nakopírovat poštu *.pst. Jak je to přesně s kontaktama mi není u velkého O jasné myslím jsou v *.pst ale nevím.
Sw je třeba iopuspasswordrecovery nebo na slunecnici najdes I forgot I-Forgot. Některé antiviry tyto utility označují jako viry /některé viry odesílající hesla poodbně hesla získají/....Za to že v uvedených produktech vir skutečně není neručím...

Nakoniec som to musel urobit presne ako pises v predchadzajucom prispevku. Jedine s heslom do outlooku som to urobil tak, ze som zavolal spravcovy servera a ten vygeneroval nove heslo a to som mu nastavil. Inak som urobil z povodneho PC Image disku Ghostom a ten som nakopiroval do noveho PC spolu s Ghost Explorerom (GE). Cez GE som postupne extrahoval vsetky subory na povodne miesto. IPcky a ostatne nastavenia si samizrejme treba opisat, lebo z image sa uz zistit nedaju. Adresar je v *.pst suboroch, s tym nebol problem.
Pisem to skor pre poucenie dalsich, ak by sa stretli s podobnym problemom.
Na povodnom PC bol nainstalovany Symantec Security Client a ten zabranil normalnemu prenosu dat, tak ako je to zabudovane vo Winoch. Na odinstalovanie som nemal heslo (ani majitel PC), tak som to musel riesit tak ako pisem vyssie.
S tym odhalenim hesla to este vyskusam, len pre buducnost.
Vdaka za rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru