Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prenos suborov a nastaveni v XP

1. Ako preniest ucet z Outlooku 2002 do outlooku 2003 bez znalosti hesla. Prenasam data z jedneho PC na novsie a toto neviem preniest. V Outlook Exprese vyexportujem kontá a na druhom PC naimportujem e je to - heslo nemusim poznat. Vo velkom outlooku to takto nejde, zakaznit si heslo tiez nepamata.

2. Vo WinXP pro je nastroj na prenesenie suborov a nastaveni na nove PC. (na oboch PC je Win XP Pro SP2) Ked necham vytvorit subor s prenasanymi datami, tak nove PC mi povie ze v tom adresari nic nemam aj ked je tam vsetko zhromazdene. Na oboch PC su vsetky najnovsie zaplaty. Moja skusenost je ze tento nastroj funguje cca na 60% a ostatne je neuspesne, hlavne ak na starom PC iny system ako na novom. Nemate niekto skusemost s tym prenosom.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
2) kopíruji to ručně (vše) do adresáře záloha na nový disk odtud pak zas ručně dokumenty, plochu, ob…
MM_tank 20.10.2006 11:20
MM_tank
Nakoniec som to musel urobit presne ako pises v predchadzajucom prispevku. Jedine s heslom do outloo… poslední
dano3xl 20.10.2006 19:06
dano3xl

Nakoniec som to musel urobit presne ako pises v predchadzajucom prispevku. Jedine s heslom do outlooku som to urobil tak, ze som zavolal spravcovy servera a ten vygeneroval nove heslo a to som mu nastavil. Inak som urobil z povodneho PC Image disku Ghostom a ten som nakopiroval do noveho PC spolu s Ghost Explorerom (GE). Cez GE som postupne extrahoval vsetky subory na povodne miesto. IPcky a ostatne nastavenia si samizrejme treba opisat, lebo z image sa uz zistit nedaju. Adresar je v *.pst suboroch, s tym nebol problem.
Pisem to skor pre poucenie dalsich, ak by sa stretli s podobnym problemom.
Na povodnom PC bol nainstalovany Symantec Security Client a ten zabranil normalnemu prenosu dat, tak ako je to zabudovane vo Winoch. Na odinstalovanie som nemal heslo (ani majitel PC), tak som to musel riesit tak ako pisem vyssie.
S tym odhalenim hesla to este vyskusam, len pre buducnost.
Vdaka za rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru