Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WinXP: omezení pracovní plochy?

Potřeboval bych z vážnekch důvodů pro všechny aplikace omezit velikost pracovní plochy. Ve směru vertikálním to není problém, roztáhnu hlavní panel. Potřeboval bych ale i něco ve směru horizontálním, tj. taky "nějaký" panel tak, aby apliace po maximalizaci využívala zbývající plochu. Vím že jsem nespecifikoval o kolik to má být, ale u hlavního panelu se to dá přijatelně nastavit, to samý bych chtěl u toho co hledám.

Nebo věci moc komplikuju a jde to zařídit elegantněji?

Pavel

Předmět Autor Datum
Nevím, k jakému to potřebuješ účelu, takže by to možná šlo vyřešit elegantněji. Ale výsledku, jak t…
host 22.10.2006 20:01
host
Aha, dosáhl jsem toho tak, že jsem si na hlavním panelu přidal další panel (složku) a pak pokračoval… poslední
Pavel 22.10.2006 20:15
Pavel

Nevím, k jakému to potřebuješ účelu, takže by to možná šlo vyřešit elegantněji.

Ale výsledku, jak to popisuješ, dosáhneš nejsnadněji tak, že přetáhneš myší libovolnou složku k okraji plochy a pustíš. Tím se ze složky automaticky vytvoří nový panel. Pravým myšítkem v kontextovém menu zaškrtneš "Vždy navrchu", nastavíš požadovanou šířku panelu a pak se aplikace budou maximalizovat jen k tomu panelu.

Aha, dosáhl jsem toho tak, že jsem si na hlavním panelu přidal další panel (složku) a pak pokračoval dle tvýho návodu. To už mi stačí, funguje to jak má.

Nevím, k jakému to potřebuješ účelu

Za to může Kráťa, vyčinil mi, že můj video návod ho pořád nebaví posouvat. Takhle maximalizuju aplikaci (všechny budou mít stejnej rozměr), akorát to nebude 800x600 ale o něco menší a to už se pak dá na rozlišení 800x600 zobrazit o dost líp...

Pavel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru