Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levné mobily star, atd ..

to výše uvedené je/vypadá jako rebranding (kopie) THL W8, což je skorokopie šamšuly. Tj. všechno klasické plasťáky (včetně toho prašivého šamšuly) sešroubované pár šroubky.

Fungovat to nejspíše bude, ale nečekej, že ti někdo uvolní nějaký update OS nebo opravu chyby. Očekávej naopak, že to bude krutá čínská srágora s milionem předinstalovaných čínských nesmyslných SW a ergonomií ratlíka na kostitřasu.

A samozřejmě: na něčem ušetřili. Už na první pohled je vidět, že použité plasty stojí za vyliž.. a celý telefon nelícuje a je dost pokroucený.

Pokud chceš koupit levný telefon, tak hledej už prověřené značky (THL, Xiaomi apod.), cena je vyšší, ale mobil by měl přežít aspoň ten rok-dva. Případně hledej kopie jiných značek (Samsung, HTC) - najít se dají, ošizeno samozřejmě je taky, ale řádově méně. A samozřejmě ideální je koupit model, o který se v Evropě (nebo ještě lépe v ČR) někdo stará a dělá pro něj custom ROM - máš tak velkou šanci, že budeš mít opravdu funkční (samozřejmě na nízké poměry Lagdroidu) telefon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny