Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vubec se toho neboj. Aliexpress neni zadnej neznamej web. Snad tady na foru. Podivej se ale jeste na…
kurelaa 12.04.2013 14:38
kurelaa
.. tvrdí ten, co nikdy nikomu neporadil, jen prudí a smrdí. jak se ti žije, kurvelo? :-)
touchwood 25.12.2013 18:26
touchwood
Datum, vole! poslední
Prasak 25.12.2013 19:08
Prasak
Tady mate clanek o padelcich. http://veu.sk/index.php/aktuality/4-falzifikaty-su -vsade-nekupujte-ne…
veusk 25.12.2013 18:20
veusk
a kde myslíš, že se vyrábějí ty značkové baterie? V Číně.. ;-) BTW hořící notebooky potkaly i Dell,… nový
touchwood 25.12.2013 18:42
touchwood
to výše uvedené je/vypadá jako rebranding (kopie) THL W8, což je skorokopie šamšuly. Tj. všechno kla… nový
touchwood 25.12.2013 18:37
touchwood

Vubec se toho neboj. Aliexpress neni zadnej neznamej web. Snad tady na foru. Podivej se ale jeste na jiny weby, je jich vic. To, ze je nekde Android, neznamena, ze to bude mit CJ. Obzvlast mobily z Ciny ji mit nemusi a casto nemaji.

Tem kecum, jak ti tady kdosi "radi", ze to ma horsi displeje apod. never. I na tech cinskych shopech se daji poridit mobily s IPS panely za 1/3 ceny, co tady stoji prumernej mobil a hlavne to budemit mnohem lepsi HW konfiguraci.

Vic info hledej spis na foru na mobily zamereny, ne tady, kde ti to kazdej jen pomluvi, ale nic o tom nevi.

zajdi si napriklad na www.androidforum.cz a uvidis. Samozrejme nakup z Ciny nejaky svoje rizika ma, zejmena ta reklamace, ale ty ostatni rizika, jsou zcela minimalni. Pokud se ti vyplati risknout za nizkou cenu nemoznost reklamace, tak do toho jdi, ale vyber si mobil, se kterym uz ma v CR vic lidi zkusenosti. Na tom foru, co jsem ti poslal, jich najdes dost.

a kde myslíš, že se vyrábějí ty značkové baterie? V Číně.. ;-)

BTW hořící notebooky potkaly i Dell, Sony, Lenovo aj., je to jen o tom, jak se číňan montující komponenty na páse vyspal a zda mu jeho manželka udělala dobře rýži. Cenový rozdíl je dán maržemi západních společností a jejich vysokými náklady. To samozřejmě nevylučuje "pravé" plagiáty s nízkou kvalitou - to ale není 100% stav čínských produktů.

to výše uvedené je/vypadá jako rebranding (kopie) THL W8, což je skorokopie šamšuly. Tj. všechno klasické plasťáky (včetně toho prašivého šamšuly) sešroubované pár šroubky.

Fungovat to nejspíše bude, ale nečekej, že ti někdo uvolní nějaký update OS nebo opravu chyby. Očekávej naopak, že to bude krutá čínská srágora s milionem předinstalovaných čínských nesmyslných SW a ergonomií ratlíka na kostitřasu.

A samozřejmě: na něčem ušetřili. Už na první pohled je vidět, že použité plasty stojí za vyliž.. a celý telefon nelícuje a je dost pokroucený.

Pokud chceš koupit levný telefon, tak hledej už prověřené značky (THL, Xiaomi apod.), cena je vyšší, ale mobil by měl přežít aspoň ten rok-dva. Případně hledej kopie jiných značek (Samsung, HTC) - najít se dají, ošizeno samozřejmě je taky, ale řádově méně. A samozřejmě ideální je koupit model, o který se v Evropě (nebo ještě lépe v ČR) někdo stará a dělá pro něj custom ROM - máš tak velkou šanci, že budeš mít opravdu funkční (samozřejmě na nízké poměry Lagdroidu) telefon.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru