Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr sluchátek pro poslech dubstepu, dnb, ale i hraní her

Zdravím, prosil bych o nějaký tip pro výběr sluchátek. Dodnes jsem používal levné šmejdy za 300 kč max. a už delší dobu uvažuju o koupi lepších sluchátek okolo 2 000 Kč, ale opravdu nevím po čem přesně koukat :-| . Mám moc rád hudbu s výraznými basy typu Drum and Bass nebo Dubstep. Pokud je možné, aby byla taková sluchátka zároveň herní, tak budu jásat :-). Minimálně by měla mít nějaký mikrofon, nejlépe odnímatelný. Za každou radu bych byl moc rád.

A prosím zdržte se kritiky mého oblíbeného hudebního žánru, už jsem koukal na pár dalších dotazů o sluchátkách a objevila se tam odpověď, že dnb není hudba, a že je jedno jaká sluchátka se mají pro tento účel pořídit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
měl sem par značkovych sluchatek jako jsou top!Creative Fatal1ty Gaming Headset 700kč TOP! i KOSS SB… nový
Creative Fatal1ty Ga 05.03.2014 11:26
Creative Fatal1ty Ga
http://www.alza.cz/akg-k-450-d475888.htm?kampan=ad w1_dsa-alza&gclid=CPfA8b6Y-7wCFSUUwwodqU4ASQ S m… nový
MaSo 05.03.2014 11:33
MaSo
Velmi dobre sluchatka (upgradoval som z nich na AKG K 271 MkII), ale neviem, ci to bude zrovna na je… poslední
Michal2 05.03.2014 11:44
Michal2

měl sem par značkovych sluchatek jako jsou top!Creative Fatal1ty Gaming Headset 700kč TOP! i KOSS SB/49 900kč slabe i Creative Aurvana Live!- největši zklamani 1300kč pryč ted budu kupovat nove protože aktualni Aurvana Live jsou na nic! přemyšlim že koupim zase Fatal1ty protože z mych testovanych jsou fatality prostě top number1 DNB je s nimi radost basy jsou naprosto fajnovy a středy paradni a vyšky taky čiste prostě top a ve hře u mě CoD2 viš naprosto přesně kde hrači chodi přemyšlim take o Sennheiser HD 449 (pry kvalita) to z duvodu že Creative Fatal1ty sice hraji basově a hračsky bezkonkurenčně ale to polstrovani na sebe drži všechen prach a děla se na nich takove bile chmiři což neni moc visualni a u zesilovače zvuku se ukroutil kabel ale až po dou letech intenzivniho použivani měl sem zaroven Creative Fatal1ty a KOSS SB/49 u fatalit sem ztratil mikrak tak sem chtěl nahradu za ně zkusil sem tedy koss a řikam když sem nepotřeboval nutně mikrak tak sem sahnul vždy po fatal1tach no když odešli oboje koupil sem Creative Aurvana Live! a ty sluchatka bych vyměnil za fatality hned a ještě bych připlatil, vubec nehraji, žadne basy vyšky přimo nesnesitelně pištěj do uši hruza děs,

pravě taky uvažuju ktere koupit a Sennheiser HD 449 vypadaji pěkně a měli by hrat taky fajn ale stojej o 1400 vic jak fatality a ty hraji nadherně tak nevim nahodou nema někdo s oběma zkušenost že?
zpět k dotazu vyber Creative Fatal1ty Gaming Headset http://www.czc.cz/creative-fatal1ty-gaming-headset /46564/produkt a budeš fakt rad

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru