Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem grafika PC odchází?

Hele pokud jde o hry mám všechno nastavené na GeForce.. na HD 3000 mám opravdu jen WIN.. ale k věci teda.. utáhne to normálně Mafii II na plno, BF 3 naplno, NFS Most Wanted 2012 na plno okolo 45 FPS... ;) takže GeForce opravdu výkonná... (používám ale poslední dobou chladící podložku... zvyšuje FPS asi o 10 a NTB neleze do takových teplot jako před tím..

Každopádně K53SV se už neprodává.. mám ho druhým rokem.. takže pokud ho někde sehnat tak jedině neoficiálně nebo někde na E-bazaru ;) taky je Asusu K53SV několik druhů.. liší se hlavně procesorem.. a pokud chcete na tomto NTB hlavně hrát hry tak se musí vypínat funkce turbo boost.. protožez nějakého důvodu turbo boost sice zvýší výkon procesoru ale chvilkově sníží funkčnosti GK. Takže doporučuji model s defaultním taktem 2.4 GHz. Poté jedou hry naplno, které jsem vyjmenoval. Osobně tento NTB ale používám jen proto že stolní PC se mi rozbil..(základová deska).. a taky už tam nejsou nejnovější komponenty.. takže z mého hlediska já teď čekám než vydělám nějaké peníze a sestavím si stolní PC..

Ano, teď jsem hodně odbočil od tématu, ale co jsem tím chtěl říct.. pokud chcete PC na hry na si kupte stolní, opravdu se to vyplatí, pokud chcete cestovat a jste člověk, co rád hraje hry tak si nechte nějaký NTB sestavit... (tento už nemá cenu kupovat, navíc GT540M je už taky poměrně zastaralá.. technika se vyvíjí opravdu rychle ;) ) Pokud herní notebook, doporučuji společnost XMG nebo ASUS G75.

Asi vše.. :D zpět k HD graphics ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny