Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Format Factory 3.0 - v čem se liší výstupní formaty, když dám vše do AVI? Je jich mnoho.

Priznávám, nechápu, spíš než odborné teoritecké vysvětlení mi jde o to, jestli nějaký laik jako já, má zkušenost, co se stane, když v nastavení videa dám něco jiného než dosud.

Já si dám ,,Vše do AVI" a pak si musím zvolit ,,Parametry výstupu". Tam jsou možné 3 druhy. XVID, DVIX a AVC. U každého je 7 různých možností - od 240p přes 720p a Nízkou kvalitu a malou velikost až po Vysokou kvalitu a velikost.

Je to strašně moc kombinací a variant pro mě. Zatím dávám výběr hned z té první varianty XVID a to bud Vysoká kvalita a velikost (videoklip), nebo Nízká kvalita a malá velikost (filmy).

Zajímá mě praktický rozdíl pro mě jako pro laika, co se stane, když bych dal něco jiného než tyto 2 varianty, co dávám..? Nebo je to jedno, bude to stejné?

Jo ještě je tam jedna varianta MJPEG.

Vzhledem k tomu, že 1 film dělám hodinu, musel bych to zkoušet desítky hodin, abych zkusil všechny varianty. proto mě zajímá, jestli už někdo s tím zkušenost má a může poradit?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny