Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Error 13

Dobrý den, v poradně jsem nenašla článek, který by mi pomohl, tak prosím o radu.
Na starším notebooku (Acer Aspire 3690; s Windows 7) jsem se potřebovala zbavit My start incredibar (homepage, search,..) proto jsem podle návodu zde (watch) všechno udělala ovšem bez úspěchu. Tak jsem odinstalovala Coogle Chrom a nainstalovala ho znovu.. opět se tam po druhém otevření vyhledávače zobrazil My start incredibar. Proto jsem nainstalovala program SpyHunter, který našel soubory v Pc , které se na My start nějak vážou a další "nebezpečné" objekty (dohromady 25). Ovšem, když chtěl program po vyčištění těchto souborů restart, počítač se vypl ale už nenaběhl Windows, místo toho naběhla hláška "Error 13: Invalid or unsupported executable format".
Prosím o pomoc, co s tím a předem děkuji.

Předmět Autor Datum
No asi jsi čistila tak důkladně,že jsi smazala něco navíc.Vypadá to na bootmgr. Nevím jestli to pomů…
Karel04 27.05.2013 12:26
Karel04
Je tu nějaká šance, že by se to dalo opravit i bez instalačního CD?
MiluP 27.05.2013 12:44
MiluP
Nie.
fleg 27.05.2013 12:54
fleg
Ok, děkuji za rady ;) poslední
MiluP 27.05.2013 12:57
MiluP
Pozeram, ze dalsi nestastnik, ktory si kupil nb s linuxom a potom si to dal reinstalovat na win7. Ke…
fleg 27.05.2013 12:27
fleg

No asi jsi čistila tak důkladně,že jsi smazala něco navíc.Vypadá to na bootmgr.
Nevím jestli to pomůže,ale něco o opravě píšou tady:
http://www.i-skladka.cz/index.php?option=com_conte nt&view=article&id=102:jak-eit-chybu-bootmgr-chybi -missing-bootmgr-win-7&catid=5:clanky-pc-ostatni-& Itemid=5

K vyřešení problému bude potřeba instalačního CD Win 7. Vložte jej do mechaniky a nabootujte z něj (pokud je potřeba změnit pořadí bootování návod zde). Pozn.: Může trvat celkem dlouho než se instalátor systému načte a tento čas vypadá, jakoby počítač nepracoval. Vyčkejte tedy alespoň 5 minut. Jakmile se objeví tabulka s volbou jazyka instalace, nějaký zvolte a klikněte na další.

V dalším kroku klikněte na položku "Repair your computer" resp. "Opravit počítač" Nyní počítač automaticky začne scanovat instalace systému a hledat problém. Problém obvykle nalezne a vybídne Vás k jeho opravení, tedy klikněte na "Repair and Restart" resp. "Opravit a restartovat". Problém vyřešen.

Pozeram, ze dalsi nestastnik, ktory si kupil nb s linuxom a potom si to dal reinstalovat na win7. Keby aspon poriadne...to, ze win asi nebude kupovany radsej riesit nebudeme;o).
Skus nabootovat z instalacneho cd win7 a dat repair my computer, potom startup problem solver. To by malo opravit bootloader a problem by mal zmiznut.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru