Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Identity v Outlooku 2003 ?

Odpustte moji neznalost outlooku 2003, zatim se mi celkem darilo se mu vyhybat... ale ActiveSync se s nim porad chce kamaradit:x:

Asi jsem blbej, ale nemuzu najit jednu zakladni vec: jak v outlooku 2003 vytvorit vic "identit" (neco jako jsem kdysi videl v outlooku-express) nebo aspon sva data zaheslovat, aby se k nim nedostal kazdy, kdo spusti outlook 2003?

Sice toho muzu docilit spustenim outlooku pres "Run as...", ale to mi nijak nepomuze, protoze ActiveSync se vzdycky synchronizuje s prave aktivnim uctem. Odhlasovani ani fast user switching kvuli tomu nepripada v uvahu. Chci to totiz provozovat na pocitaci, kde je na konzoli vzdy jen jeden konkretni ucet, pod nimz bezi veci, ktere nechci prerusovat ani davat na pozadi. Na ten pocitac se sice mohou pres TS pripojovat i dalsi uzivatele, ovsem jen na pozadi.

Jde to nejak zaridit, aby pri navazani ActiveSync spojeni (napriklad pri vlozeni PDA do kolibky) probehla nejakym zpusobem synchronizace s Outlookem 2003, ovsem prenesena data nebyla v Outlooku bez hesla pristupna? Anebo aby synchronizace probehla s jinym uzivatelskym uctem, nez je ten, ktery je zrovna aktivni na konzoli?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny