Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Flash hry - výrazně zpožděné reakce

Zdravím,
už půl roku bezvýsledně řeším jeden problém.
Mám notebook počítač 4 GB RAM, 2,4 GHZ, Intel core i5
Když ale pouštím nějakou hru z flashe, tak reaguje zpožděně.
Když počítač restartuju, kompletně ho vyčistím PC Cleanerem Pro a zapnu nějakou flash hru, jede relativně dobře (na stlačení šipek reaguje jen s malým zpožděním), když hru vypnu, zapnu znova, už je to pomalejší.
Mám aktuální ovladače. Když ve správci zařízení dám pravé tlačítko, aktualizovat, tak to hlásí, že je vše aktuální. zvukový a grafický jsem aktualizoval ze stránek výrobce, síťový jsem neaktualizoval, přesto to píše, že je aktuální, tak nevím, jak se tomu dá věřit.
Včera jsem aktualizoval Direct X, že to třeba pomůže. Ten to ještě výrazně zhoršil, protože když to má "dobré dny" a jede to alespoň s 85% reakcí (to číslo odhaduju), tak to už ani nejede plynule.
Hry, co hraju, jedou na noteboocích i s horšími parametry bez problému.
Všiml jsem si, že když rozjedu nějakou tu hru a pak ji vypnu, tak "netstat" v příkazovém řádku ukazuje vysoký počet řádků a přijde mi, že počet řádků odpovídá době reakce (víc řádků = delší reakce). Včera, když mi to jelo historicky nejhůř, tak řádků když jsem zadal "netstat" tam bylo odhadem 150.

Flash mám 100% aktuální, ale zkoušel jsem i starší verze a nijak to nepomáhalo. Mám i program, co zvýší výkon počítače na úkor grafiky (Tune Up) pomáhá mi s tím jen málo.
Reinstaloval jsem nedávno a špatně to jelo i před reinstalací.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny