Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ICQ - po přihlášení se zasekne a vytížení procesoru je 100%

Ahoj, nevím co mám s mým ICQ.Mám verzi 5.1 a ještě před 2 dni jsem se mohl normálně přihlásit.Ale teť to nejde.Když se přihlásím, tak se to zasekne a využití Procesoru je na 100%.Do menu se nejde dostat.Přeinstalování taky nepomohlo.Neví někdo čím to je? Jak to mám zpravit. Moc děuji za odpověď. :.(

[mod]Upraven titulek, původně "ICQ".
http://pc.poradna.net/question/view/47751-nez-poloz ite-dotaz (host)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dneska jsem nechtěně způsobil mnoha lidem ze svého seznamu to, co tu většina z vás popisuje - zacykl…
mmachon 04.11.2006 22:08
mmachon
Text navazuje na předchozí příspěvek, ktertý musel být rozděnený do dvou částí: Takže... Jaký z toh…
mmachon 04.11.2006 22:10
mmachon
Tento problem se da vyresit u tvych znamych smazani tveho kontaktu a znovu vlozeni poslední
Jan Fiala 08.11.2006 21:32
Jan Fiala

Dneska jsem nechtěně způsobil mnoha lidem ze svého seznamu to, co tu většina z vás popisuje - zacyklil PC. Abych nezapomněl, používám Mirandu IM v. 0.4.0.3, takže pokud začne někdo z Vás odpadávat z ICQ, pátrejte po známém ve Vašich kontaktech používajího kecálka ze série Miranda. Z několika internetových diskuzí jsem se dočetl, že pomůže smazání (nahrání nového) vlastního avataru (toho obrázku, co se ukazje u většiny uživatelů ICQ - housenka, různé obličeje či fotka). Jak už to tak bývá, mně tato rada nepomohla:-( Dále jsem se pokoušel smazat všechny údaje na svém profilu přes stránku www.icq.com - ani tudy cesta nevedla. (Uvádím to zde, protože někomu by to třea mohlo k něčemu pomoct.) Odpoledne jsem již ze zoufalosti začal zkládat nový ICQ účet a připravovat se na nejhorší - odeslat všem lidem z mého contact listu moje nové číslo. Naštěstí jsem v polovině rozesílání narazil na jeden zajímavý příspěvek, který radil stáhnout si Miranda Welldone Pack , najdete ho na adrese http://hulan.cz/download/MirandaIM_welldone_pack_1. 2.8.exe . Po stažení si prostřednictvím programu, NIKOLIV prostřednictvím ICQ webu přepište (nebo smažte - uložte - napište - a znovu uložte) všechny údaje ve Vašem ICQ profilu (i když vypadají jakoby jim nic nebylo) a smažete avatar (poté si ho můžete znovu nahrát, ovšem musíte si být jistí, že není závadný). Od této doby by se nikomu z vašeho seznamu nemělo stávat, že by byl po vašem připojení do ICQ či při doručení vaší zprávy vyhozen ze sítě ICQ a CPU by bylo na 100% . Pokud by problémy přeci jen přetrvávaly, požádejte ho o smazání vašeho kontaktu a novou autorizaci.

Text navazuje na předchozí příspěvek, ktertý musel být rozděnený do dvou částí: Takže...

Jaký z toho plyne závěr? Mně pomohlo smazání avataru a přepsání veškerých osobních údajů přes program Miranda IM Welldone, takže nyní můžu jít spát s čistým svědomím, že se moji přátelé mohou opět svobodně připojovat;-) Pokud tedy jste jedním z těch, co jsou vyhazováni, vytipujte si uživatele Mirandy a zašlete mu tento příspěvek, jste - li ve stejné roli jako já, víte, co udělat pro spokojenost obou stran;-)

Good Luck :-);-)

PS: Rada pro odpadávající uživatele Mirandy : Vypnětě Mirandu a smažte složku ICQ V C:\Program Files\Miranda , ve které jsou uchovávány Avatary Vašich známých a v nastavení Mirandy zakažte jejich podporů,nemělo by tak docházet ke stažení poškozeného avataru, který může být kromě poškozeného profilu jádrem problému!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru