Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s ucpaným Hd, nejde spustit ani nouzový režim

Čau, ve sklepě jsem po sousedce našel starý počítač, má to jeden HD o velikosti 3 giga, nějakou Gforce 2 tornado, zvuk a je to neúplná verze Windows ME atd...

Windows zabírá asi 1 G, zbytek jsem dal hudbu a nějaký starý hry co jsem našel na notebooku na internetu. Pc normálně šlo, pak jsem zkusil vložit disketu (jen se podívat co tam na ní je) a začalo to, z volného místa okolo 450 Mb, se to postupně začalo scvrkávat asi jenom do 75 Mb, pak se museli čistit registry aby to zase na bylo na původních 450 Mb [(aby to šlapalo) Pc fungovalo asi 2 měsíce], jenomže jsem potom něco nainstaloval v hodnotě 75 Mb když bylo na Hd volné místo 450 Mb a vypnul jsem pc. Když sem ho zkoušel znovu zapnout tak to psalo "modrou obrazovku" restartujte pofífaf. Dosu moc nerozumím ale dozvěděl jsem se, že je tam akorád 604 kb místa (ucpalo se to při vypínání), že to ani nouzový režim nespustí, ani když dám postupovat krok za krokem, tak to stejně nejde, počítač se škrábe, ale za tím je slyšet, že by se normálně rozjel.

Chtěl jsem se tedy touto cestou zeptat, jestli nevíte jak udělat trochu místa na disku, aby to spustilo alespoň nouzový režim? Mám nějaké flash usb disky, jestli to nepomůže nějak, přemýšlel jsem zálohovací disketu o velikosti 3 Mb, ale jednotku jsem před posledním vypnutím vypojil z kabelů. Instalační Cd nemám. Tlačítko F8 není funkční, tz. že ani ostatní možnosti tlačítek nejsou k dispozici.

Kdyby jste věděli ten dos, nebo něco.

Děkuji za případnou pomoc. Dnes jsem se registroval, Jsem tu každý den.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny