Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Crack

Mam to z druhy ruky (kamosuv kamos) udelal kdysi crack na Mafii, prej se nudil a nemel co delat. :-)

Jinak k tomu ostatnimu, je to ruzny, obcas v tom viry jsou, lidi jsou ruzny a jako u vseho se najdou i taci co chteji vydelat i na tomhle, ale kdyz mrknes na nejznamejsi web se vsema crackama do her, tak tam absolutne viry nejsou, ty lidi z toho nic nemaji. Klidne bych i veril, ze obcas to muze bejt i nekdo kdo se podili na vyvoji ty hry - rozumej vynese ven exac bez ochrany, na kterym se ta hra vytvorila, protoze ty ochrany jsou casto kupovany a "bali" se to do toho az na konci procesu tvorby hry. Stejne tak, kdyz nekdo prorazi tu ochranu jednou, tak pak uz to jede jak pres kopirak a az tak velkej problem to pro dotycneho nebude.

Ono nekde jsem cetl, ze zjistovali u nejakych filmu, ktery se dostali hodne rychle ven, kdo je vynes a taky prisli na zamestnance tech filmovejch studii, asi nedal zamestnavatel premie nebo co. :-D

No a navic podobne jako lidi nebavi DVD nebo Bluray disky a radeji to online a kdyz neni nabidka oficialni tak si zvykli na uloz.to neoficialne, tak podobne driv lidi nebavilo strkat furt CD-ROM do mechaniky kvuli tomu, ze si chteji na 15 minut zahrat nejakou hru, no a tak ti schopnejsi zacali delat no-cd cracky, no postupne si na to lidi zvykli, ze je to OK.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny