Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefony značky Samsung (S3mini, S2 a Nexus) a Android Jelly Bean

Zdravím,
přemýšlím o pořízení nového telefonu. Používám přes 2 roky Samsung Galaxy Ace, a ten se mi již zdá trošku zastaralý.

Rozhoduji se mezi třemi mobily značky Samsung: Galaxy S3 mini, Galaxy S2+ a Nexus S. Designově (a hlavně OS) se mi nejvíce líbí S3 mini. Po pročítání různých diskuzí, recenzí atd. se mi však zdají v poměru cena/výkon lepší S2+ a Nexus. Co vy si o tom myslíte, jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito uvedenými mobily? Jaký typ byste mi doporučili?

Jak je to s výdrží baterie u uvedených mobilů?
Co se týká používání, mám ráda vše "pohromadě". Smsky, sem tam nějaký hovor, hodně používám wifi (až 4 hodiny denně- FB, youtube, e-mail, diskuzní fóra atd.), poslouchání písniček (2 - 3 hodiny denně), často se dívám na filmy. Někdy si zahraji hru, využívám také Think Free Office (psaní .doc dokumentů). Navíc ráda fotím různé momentky, spíše v pološeru než za plného světla (večerní posezeníčko u :beer: a tak).

A ještě - jak je to s dostupností a hlavně funkčností OS Android Jelly Bean 4.1 (až 4.2.2) u S2+ a Nexuse? Opravdu dochází ke zmenšení výdrže baterie atd., jak jsem se dočetla na některých diskuzních fórech?

Opravdu děkuji všem za odpovědi na mé všetečné otázky! :-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, opráším téma a hlásím, že mobil mám doma :-) Nakonec jsem si koupila SG S2, protože o S2+… poslední
Elaphka 24.06.2013 13:01
Elaphka

Zdravím,
opráším téma a hlásím, že mobil mám doma :-)

Nakonec jsem si koupila SG S2, protože o S2+ mi v prodejně Samsung řekli, že se do LBC nejspíše ani nedostane. A to se mi ještě omluvili, že S2 už doprodali a nový kusy neočekávají :-D takže jsem si ho pořídila z Datartu za 7490,- Kč. Ještě si chci k tomu dokoupit flipové pouzdro, a uvažuji o tom, že si nechám dodělat "pojištění na blbost" - platí tři roky, a jsou v tom opravy typu rozbitý displej, utopení atd.
Co se týká samotného mobilu: hned co jsem otevřela balení, zapnula mobil, tak jsem zaktualizovala Android na 4.2 Jelly Beans (všechno "legální" cestou) - je to bez problému. Na rozdíl od Acu je to trošku pádlo, ale zvykla jsem si do 5ti minut, horší to je co se týká nošení mobilu v kapse. Rastr není vidět ani pod lupou, a když jsem se pak podívala na starý Ace, tak horší displej už nikdy nechci :-D Výdrž parádní, Ace mi padal už po hodině připojení k wifi nebo hraní her, S2 běží celý den, prázdnou baterii hlásí tak kolem 21., 22. hodiny večer. Skvělá je taky velká interní paměť telefonu, už teď tam mám 2x tolik aplikací co na Acu a běží krásně jako hodinky.
No a k foťáku, musím říct, že jsem víc než spokojená :-) bohužel mi nejdou přiložit, nevím, čím to je (hlásí mi to "nezadali jste typ souboru").

Ještě jednou díky moc všem za rady! ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru