Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Serial Number

Ono sa prave vacsinou podla PC vobec nemeni, viazat program na PC je velmy zly napad a za taky SW by som ja osobne vzivote nezaplatil.
K drahym SW sa davaju HW kluce (napr. do USB alebo LPT portu) a program sa spusti len ked je strceny spravny kluc v porte, t.j. licencia je viazana na ten kluc (ne na PC = nechut uzivatelov ptz PC mi moze zakjtra skapat a nebudem platit x tisic aby som ich zajtra platil znova nie som prasteny). U HW kluca sa da kluc reklamovat ak skape u vyrobcu SW atd.

MS (mne neni znamy nikto iny) viaze SW licenciu na PC tak ze generuje kod z informacii z SMBios struktur (googli si hlavne structure type 2) a mozno aj z BIOSu samotneho skenovanim F000h segmentu, pripadne k tomu da seriove cislo HDD (vycitatelne z HDD pomocou ATA prikazov) a pripadne k tomu prida MAC adresu LAN karty co je jedinecne cislo. Matematicky to zmiesa dokopy a vznikne dlhy retazec nejakych cisel alebo pismen a ten sa pri aktivovani MS produktu cez internet posle cez internet, pri aktivovani cez telefon sa naklepe cez telefon.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny