Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tlaciarne samsung

S canonkami sa kamosim uz odvtedy co prisla PIXMA 3000. Ziadna reklamacia, ziadna zaschnuta hlava a to viem, ze useri tam nepchaju len original naplne. Navyse neviem preco sem pleties farebne naplne. Predsa porovnavame s cb laserom. Farebna tlac je len pridana hodnota. CB originaly su pomerne lacne (do 4200 sli 2 cb cartridge, 4300 neviem este dopredavam posledne 4200) a nove vyjdu na nejakych 300 Sk (velkokapacitny). Oddelene farebne naplne len umocnuju fakt, ze prvadzka moze byt vyrazne ekonomickejsia ako sa zda. Naplne su priesvitne a ich stav je kontrolovatelny volnym okom. Naklady na tlac sa daju vyratat na stranke www.canon.cz . Pri kupe repasu poklesnu na polovicu. Navyse moj subjektivny pocit z mojho okolia je, ze laser je viacej poruchovy ako atrament (vravim subjektivny).
Ja osobne doma tlacim na staruckej S400 ale moja nova tlaciaren bude jedna z PIXIM (najskor 4300). Teda ak S400 prestane fungovat;o).
edit: PGI-5 stoji cca 270 CZK a je urceny na 250-300 stran co je 1000-1500 stran. Nezda sa mi zeby ten laser nejako bodoval v uspornosti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny