Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ktory programovaci jazyk si vybrat ?

karel: dik, precital som to cele a dava to zmysel urcite. dobry clanok. takto nejako systematicky som si predstavoval odpoved, ze tu dostanem ale som nedostal. da sa to... a mohli sme si vsetci usetrit kopu casu.

ms: nikto tu nenapisal slovo warez az ty. zase plati podla seba, sudim teba. preco ta to hned napadlo a preco sa tu rozkrikujes ? ze ti to tak velmi vadi, lebo ty warez pouzivas sam a tu sa hras na Mr. LegitGuy ?
ked chces flamovat, tak urcite nie tu. zbytocne tu viris vodu a odklanas pozornost neziaducim smerom. a nemozes byt prave o mne tak velmi presvedceny a zaujaty, lebo na to nemas dokazy a je to naprosto irelevantne z tych par slov co som napisal. tak sa ukludni.




ak som to pochopil spravne, ze bezkonkurencne IDE je bez debaty Microsoft Visiual Studio 2012 pre jazyky C, C++, C# .... ; tak preco mi stale vyskakuje konflikt, ze MVS2012 je zamerane len na windows, cize nemoze byt az take dobre, ked sa v tom nedaju nakodit veci aj pre linux ?

co potom pouzivaju ludia, ak chcu na jeden krat napisat svoj program kompatibilny aj pre win a aj pre linux ? (ak sa to neda v tom najlepsom co existuje a to je mvs2012)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny