Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil Ask - zničili mi mobil

Měl jsem už asi dva roky Nokii N96. Spadla mi do písku, a písek zapadal dovnitř a maličko poškrabal vysouvací klávesnici. Rozhodl jsem se (protože už bylo po záruce) že telefon rozšroubuji a písek vysypu. (ne nejsem úplně neschopný) telefon smontoval a normálně fungoval dál. Asi za půl roku jsem měl telefon položený na stole, a přes noc z ničeho nic přestal fungovat (nešel zapnout). Později jsem zjistil že jen přestal fungovat systém a stačilo ho "flashnout". (jenže to jsem zjistil moc pozdě) Předtím jsem dal telefon do opravny do Mobil ASK na ulici Bašty v Brně. Telefon si vzali a za asi týden až dva mi poslali email, že se v mobilu někdo hrabal, a že jsou rozbitý součástky a oprava bude stát 11 500,- (což je cena nového telefonu). Odepsal sem jim ať ho neopravují a vrátí. Doma když jsem ho zase rozdělal tak (Fotka). K tomu tyhle součástky se ukrývali pod konektorem od displaye takže je nemožný aby se z ničeho nic rozpadly. Další věc že ulámat takovýhle plošnáky nejde pořádně ani kdybych se snažil.

Můžu s tím něco dělat?

Foto:
8qzi.jpg

Předmět Autor Datum
oplati sa ti podavat trestne oznamenie? Ak ne tak mozes len varovat vsetkych naokolo nech do toho "s…
MM.. 21.07.2013 20:41
MM..
Inac taketo chipy teoreticky mozu takto prasknut (explodovat) ak niekde vznikne skrat a ide cez nich… poslední
MM.. 21.07.2013 20:48
MM..

oplati sa ti podavat trestne oznamenie? Ak ne tak mozes len varovat vsetkych naokolo nech do toho "servisu" uz nedavaju nic.

P.S. prip. mozes napisat na vedenie "servisu" ze toto neni prakticky mozne ptz ty si tam nic nepajkoval a ze planujes podat trestne oznamenie za podvod (sazba aj niekolko rokov natvrdo) ze ako to teda chcu riesit.

Inac taketo chipy teoreticky mozu takto prasknut (explodovat) ak niekde vznikne skrat a ide cez nich extremne vysoky prud, ale nejak si myslim ze to by si pocul keby tie chipy drbli tebe na stole a potom by si aj pocul ze v mobile hrkaju ulomene casti tych chipov

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru