Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Procesor AMD Sempron 2500+

Prosím o radu, mám několik dotazů: Syn má ve svém PC procesor AMD Sempron 2500+ Palermo socket 754, na zákl. desce: K8N nForce 3 250 ASUSTek. I po vyhledání a shlédnutí odpovědí na obdobné dotazy, mám spíš v tom zmatek. No nyní ty dotazy:
1.) Může někdo poradit rozumnou adresu na něco mezi pro začátečník a pokročilý na přetaktování tohoto procesoru. 2.) Je socket 754 již dán pro procesor zákl. deskou, nebo lze na výše uvedenou zákl. desku zakoupit lepší procesor pro socket 939. Dle vašich odpovědí byl tento procesor (AMD Sempron) na hry celkem zepsut. Objevovalo se tam hodně pro hry: AMD Athlon ...socket 939. 3.) Pokud než taktovat, ale koupit lepší, prosím o radu pro výše uvedenou zákl desku jaký.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dík, dle vašich odpovědí jsem se pouze utvrdil ve svém myšlení: s. 754 versus 939, jen jsem si nebyl…
Ivan 11.11.2006 17:32
Ivan
No zkusit potaktovat muzes, ale moc si tim nepomuzes, treba ty Company of Heroes - to by je opravdu…
Redmarx N 11.11.2006 18:02
Redmarx N
jo podle me ciste teoreticky kdyz vymenis procak tak ti to bude brzdit grafika a naopak, kdyz vymeni… poslední
Redmarx N 11.11.2006 18:03
Redmarx N

Dík, dle vašich odpovědí jsem se pouze utvrdil ve svém myšlení: s. 754 versus 939, jen jsem si nebyl zcela jist. Takže ten procesor je u syna asi max co se dá běžně sehnat na jeho zákl. desku... Nu škoda. Na překopání celého PC zatím nejsou penízky, i když tu jsou opět Vánoce, ale... Jinak PC běží v hrách docela v pohodě, až na několik posledních hitů jako Company of Heroes, je to jakž takž hratelné, musí si pohrát s nastavením graf. detailů. Jinak graf. kartu má ATI Radeon 9800 PRO 128 Mb, i když je starší, ale já nedám na ni dopustit, ale to je asi věc osobního subjektivního názoru a nostalgie. Za úplného laika se nepovažuji, cosik jsem už zkoušel, něco vyšlo, něco ne, však znáte ty české ručičky, takže zkusím ten takt CPU, jen že jsem zde někde viděl odkaz na tyto stránky, ale nedaří se mi je nikde najít. Byl zde přímo i tento CPU. Pokud si někdo vzpomenete tak dík.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru