Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Pravidla pre pridavanie prvej reakcie

Velakrat sa mi uz stalo, ze som zadal otazku a nejaky "chytry" uzivatel mi tam napisal "chytru" poznamku ktora nemala s temou nic spolocne. Mozno by som zostavil aj top 10 podobnych prispevkov.

Problem je v tom, ze ak niekto odpovie, tema prestava byt zvyraznena a dostane tak menej hodnotnych reakcii, casto zostane uplne bez povsimnutia a to mam z vlastnych skusenosti!

Preto tu mam zaujimavy navrh:

Zmenit pravidla fora tak, aby boli hlupe, nezmyselne prispevky mimo temu, hlavne ak su prvym prispevkom temy, zakazane, postihovane, nahlasitelne a aj odstranene, aby bola tema opat zvyraznena bez reakcii.

Tu je text z hlavnej stranky poradne:

"Ak ste sa stretli s nejakým problémom, nezúfajte! Medzi návštevníkmi tejto poradne je veľa ľudí, ktorí sa vyznajú v najrôznejších oblastiach zo sveta techniky a radi Vám s riešením Vášho problému pomôžu. Ak medzi takých ľudí patríte aj Vy, uvítame, keď pomôžete ostatným návštevníkom."

Rozhodne si nemyslim ze niektori uzivatelia sa tohto drzia, su od toho dalej ako planety nasej slnecnej sustavy, niektori sa nachadzaju mimo nej a niektori uviazli v ciernej diere.

Spustam aj anketu ako odpoved na nevhodny sarkazmus jedneho uzivatela, ktory mi poskytol namiesto hodnotnej odpovede na moju otazku, ktora bola plne v sulade s pravidlami fora. Pokusim sa do nej nevkladat dalsi sarkazmus, aj keby to bolo lahke.

Takze mame mozno novy rekord v pozretiach a reakciach za den, ale vlakno silne zacina pripominat vlakno cocochanela, takze nezopakujem tu istu chybu, co vtedy a zamknem to skor nez sa tu pourazaju vsetci az na smrt. (fleg)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Teda kdybych tusil, ze z jedne otazky "K cemu ti to bude" se strhne takova prestrelka, tak bych to P…
Abox 26.07.2013 09:25
Abox
uz si sa poucil, cize zasadne ziaden off topic (a uz vobec nie v prvej odpovedi!!!) a odpovedat iba… poslední
hoppus (nereg.) 26.07.2013 09:28
hoppus (nereg.)

Zpět do poradny Nahoru