Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grammar nazis a první reakce - už to začíná být kapánek moc

Ať je to děcko nebo ne (to můžeš jenom odhadovat), psát sem polohotentotštinou je urážka normálního člověka (každý má na "normálnost" asi jiná měřítka). Nakonec se tady zastáváš buď neschopných blbců, arogantních ignorantů nebo hlupáků (nebo jejich kombinací), kteří se na veřejnosti prezentují jako "normální" uživatelé? Touto tolerancí - jak ve školách, tak v rodině, to dospělo tam, kde to je. Většina lidí není schopna (nebo na to prdí) sesmolit jednoduchou větu, aby v ní nebylo alespoň pár chyb.

Píší si sem, jakoby tady všichni byli jenom jim rovní - děcka - puberťáci - idioti. Já takové lidi netoleruji a tolerovat nehodlám, nenechám se urážet něčí hloupostí, pohodlností, ignorancí nebo sprostotou. Jsem jeden z těch, kterým to vadí a do fóra se vůči takovým projevům ozývám. To, že je to PC fórum (povětšině) nehraje roli.

Tvůj Přítel - Nepřítel.

Admin - Moderátor - by měl takové "dotazy" sám smazat/uzamknout s poznámkou, ať to pisatel napíše znovu, slušně a česky. Třeba to nebude pro Poradnu populární, ale je tam naděje, že postoupí od prasat ke kozám. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny