Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grammar nazis a první reakce - už to začíná být kapánek moc

Prasak neresi picoviny. Kydz uz ses grammar nazi, tak se aspon sam vyjadruj spisovne a pis gramaticky spravne. Takto vypadas jako trotl. Kazes vodu pijes vino.

Prasak jako jeden z mala z poradny pochopil, ze chovani nejen poradna tymu, ale i dalsich "kovanych" poradnaku je casto problemove. Max. 1 clovek z 10, co tady dostanou pojeb jen tak, aby si treba ms vzajemne s hoppusem, shirem, karlem a dalsima nalestili ptaka jak jsou genialni, jsou opravdu provokateri. Ten zbytek je obycejny BFU, ktery nedostal do vinku napriklad vybrouseny stylisticky schopnosti a neumi treba gramatiku. Znovu zduraznuju, ze to muze byt dite.

Na rovinu rikam, ze kdyby se nektery z mistnich hnupu takto navazel v realu do myho ditete, tak z ms a dalsich chytrolinu udelam ms slozeno z tisice kusu. Ten obycejny BFU muze byt opravdu dobry clovek, muze to byt velice sikovny remeslnik nebo treba i doktor. Ano, znam i doktory, kteri maji gramatiku jako horsi zaci ze zakladky. Viz zde napriklad Azor, neni to guru gramatiky, presto verim, ze v tom co dela, je dobrej.

To vase chovani odrazuje lidi. Lidi jsou zdrojem prijmu pro poradnu. Takze si uvedomte, ze se sami sebe obirate o navstevnost, protoze povest o teto poradne se siri a docela casto jsem narazil na jinych forech na to, ze se o teto poradne hanlive mluvi. No nedivim se. Staci opravdu zajit na jakekoli jine forum v CR - ktere se venuje normalnim tematum, ne vestirny apod. a nikde se clovek nesetka s tak arogantnim a agresivnim pristupem od mistniho osazenstva jako tady. Jak uz uvedl prasak jako priklad Octavia forum. Je nemyslitelne, aby tam nekdo z navstevnika delal naprostyho dementa hned v prvni odpovedi.

Jak je ale velice dobre videt, sebereflexe vetsine poradnaku chybi a tak prasak i dalsi, co se neboji ozvat, jsou opet zadupavani mistni masou do spiny.

Pritom je to tak jednoduchy, ze ms, karlove, shirove, hoppusove a dalsi . staci nereagovat na neco,k cemu nemam co rict. Bohuzel je tady na poradne nepsany pravidlo, ze dehonestace BFU je mistnima velice ocenovana, takze mastici hulek nebo eg si prijdou na svy.

A posledni vec. nesnazte se vasi aroganci a agresivitu hazet na tech par prikladu, kdy se tady opravdu objevi hnup, co vysira. Tech je opravdu minimum na pocet prispevku na poradne. Kdezto pojeb dostavaji obycejni, slusne se ptajici BFU a tech se tady da najit denne nekolik.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny