Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grammar nazis a první reakce - už to začíná být kapánek moc

Vážení přátelé i nepřátelé.

Navazuji, byť nechtěně, na vlákno kolegy Dreamera.
Poté, co jsem v herní poradně viděl tento dotaz
68360-doporucte-hry
už mě to nasralo. Byť tazatel se nevyjádřil předpisově, byl v první reakci odkázán na lekci češtiny. Chápu, že jeho gramatika není krásná, sám to neuznávám, ale trocha tolerance by mohla být na místě. Přišel se zeptat na HRU do HERNÍ poradny a jaké se mu dostalo odpovědi? Absolutně na hovno. Následující reakce se pak samozřejmě odvíjely od první odpovědi.
Tohle byla jen ukázková diskuze, ale podobných případů zde máme mraky.
Takže je tu poradna od pomoci k tématu, nebo na honění ega stylem "to jsem mu to nandal"?
Na místě moderátora bych první odpověď smazal i s následnými reakcemi a tvůrce té první odpovědi bych počastoval BANem na pár dní. Jen to poradnu táhne ke dnu. Jsme tu snad pro všechny, ne jen pro vyvolené s perfektním projevem.

Tož moderátoři a admini, chytněte se trochu za nos.
Dík všem za přečtení té trochy duševních zvratků.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Opakujem sa znovu ako uz v niekolkych vlaknach. Mif je prchky, karel ma humor, co nie kazdemu sedi,…
fleg 04.08.2013 16:19
fleg
Presne jak psal prasak, nic jsi nepochopil. Je videt, ze je zbytecny tady neco vysvetlovat nekomu, k…
kurelaa 04.08.2013 18:44
kurelaa
Hlavne budeme mat vyssiu navstevnost ked ty prestanes urazat a znechucovat radcov. Na inom fore by s…
MM.. 04.08.2013 18:49
MM..
prispevky typu narazka bez obsahu Tohle je jádro pudla, který Fleg prostě nevidí.…
Prasak 04.08.2013 22:48
Prasak
Nie ty nevidis, co som ti pisal. Posudzovanie prispevkov je individualne, kazdy mod ma iny meter, ja…
fleg 04.08.2013 23:02
fleg
Já tu od začátku řeším nesmyslné, bezobsažné narážky a urážky tazatelů především v první odpovědi. U… poslední
Prasak 04.08.2013 23:56
Prasak

Opakujem sa znovu ako uz v niekolkych vlaknach.
Mif je prchky, karel ma humor, co nie kazdemu sedi, touchwood je fajn, ale obcas byva premoderovany a sam som mu dohovaral parkrat.
Ale...riesim taketo staznosti uz dlhy cas a dovolim si tvrdit, ze 95% je neopravnenych a keby sa mam ja stazovat na uzivatelov tak vyrazne vyhravaju svojou aroganciou nad ostatnymi.
Posudzovanie vlakien je velmi subjektivne, aj nazorovo blizki ludia sa casto mozu rozchadzat s mojim nazorom, takze treba to uzavriet tak, ze poradna je taka aki uzivatelia sem chodia a ked bude 99% uzivatleov ok, bude aj 99% odpovedi ok. Statistika nepusti.
To, ze odisiel jeden clovek (coco sem chodil relaitvne kratko) a ze sa 2-3 ludia tu verejne stazovali na uroven odpovedi nie je pre mna nic nove a malokto si uvedomuje, ze sme naozaj najvacsia poradna, ze mame medzirocny narast navstevnosti 30-40% a ze sa to tu bude este zhorsovat, pretoze sem pride este viac ludi a tym padom este viac blbcov a tych staznosti bude este viacej.
Ak to niekto nechape nech si naozaj zalozi vlastnu poradnu a rad sa s nim na tuto temu o 5-6 rokov pobavim.
Btw kto chce slusne chovanie bez ironie tak tu mame platene sluzby, kde vam radi poradime bez zbytocnych okras, profesionalne, pozdravime, zadakujeme a budeme mat more trpezlivosit aj s jednoduchsim uzivatelom.
P.S. Prasakov priklad je uplne mimo, po precitanie tej otazky som okamzite nadobudol negativny pocit, takze si myslim, ze samotny problem je akym stylom bola otazka polozena a nie nasledne reakcie na nu.

Presne jak psal prasak, nic jsi nepochopil. Je videt, ze je zbytecny tady neco vysvetlovat nekomu, kdo podobny pristup moderatoru, adminu a "skalnich" schvaluje.

Nejjednodussi pro tebe, abys to pochopil, pokud mas vubec zajem - zajdi si nekdy na jiny forum, treba to prasakem zminovane Octavia forum. Je tam uplne jina atmosfera, i kdyz se tam samozrejme vyskytuje prispevek OT, tak nikdo nikoho neurazi a je to vse v pratelskym duchu. Tady te mistni pourazi, povysuji se atd. a snazi se te mistrovat nebo jinak shodit. Je to dano tim, jaci jste a co tady dovolite.

Jasne, podle tebe jste nejvetsi poradna, ale mate tady nejvic arogantnich hnupu mezi tymem poradny na clena poradny.
Chvastas se cislama, mozna bys je ale mohl mit vyssi, kdybyste si pulku lidi neznechutili.

Hlavne budeme mat vyssiu navstevnost ked ty prestanes urazat a znechucovat radcov. Na inom fore by si mal uz davno ban.
Diskusiu na hernom fore nevidim, otazka bola tipy na hry, co je uplne odveci to je jak pytat sa co si mam dat dnes na veceru, neviem ci vobec uvidol co ma za PC, alebo ci to chce na telefon alebo co, sa na to neda odpovedat. Ked si taky strasne mudry mal si dotazovatelovi nejaku hru poradit. Ziadnu radu od teba tam nevidim. Len cakas kedy sa tu bude niekto stazovat aby si si mohol honit ego a urazat. Nie si o nic lepsi jak ti ktorych urazas, robis uplne stejnu vec. Len z opacnej strany.

P.S> s prasakom vseobecne suhlasim, a modi vsetci by mali podla mna mazat prispevky typu narazka bez obsahu.

Nie ty nevidis, co som ti pisal. Posudzovanie prispevkov je individualne, kazdy mod ma iny meter, ja napriklad mazem nieco malokedy. Kazdy nech si je zodpovedny za to, co napise, nie som tu na to, aby som ludom mazal ich slovne preslapy.
A ze sa urazi tazatel? Toz kto chce urazi sa, kto nie vyberie si z vlakna to podstatne.
Prave preto som ti pisal, ze si dostal moznost to zmenit ked ti to vadi a to tym, ze mozes robit moderatora na oboch vetvach.
Inak niektori jedinci co ti tu pritakavaju to stale nepochopili, ze ty pises o beznych uzivateloch, kym oni pisu o moderatoroch a adminoch. Zaujimave ako prebera kazdy nieco ine v jednom vlakne;o).

Já tu od začátku řeším nesmyslné, bezobsažné narážky a urážky tazatelů především v první odpovědi. Už v nadpisu to je vyřčeno. Protože první odpověď často rozhoduje o tom, jestli z dotazu něco bude. Modi a admini tady tento problém nemají, i Karel, ač to někomu nepřijde, vždy do odpovědi vsune radu. Rozumný člověk jeho odpověď pochopí.
Už jsem to tu psal několikrát, nehájím tu trotly a provokatéry, ale ty, kteří jsou nějakým honičem vlastního ega zprzněni v první odpovědi za pár chyb a přitom jsou to slušní lidi se slušnou otázkou. Odborníkem na toto je právě hoppus a občas i green4.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru