Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC podává slabý výkon

Zdravím,
rád bych se na vás obrátil, jelikož nikdo z mého okolí mi nedokázal v tomhle nijak poradit a já se v PC skoro, tedy vůbec, nevyznám. V poslední době mi počítač začal poskromnu "vypouštět" výkon, uvedu spíš příklad, blbě bych to určitě vysvětlil. Po práci jsem přijel domu, nikde nikdo, zapnu pc, hodinkana netu, fb a pak si hcic zahrát jednu hru, ne moc naročnou, grafika mi to zvládá bez problémů, ale hra se kouše, jde trhaně, aby hra šla úplně plynule, musím počítač restartovat, zkoušel jsem to u jiných her a furt to samé, hra se kouše a nejde plynule, to až po restartu. Když pc restartuji, hra běží v klidu tak 2-3 hodinky, poté když se něco zapne, scénař se opakuje. Zkoušel jsem přeinstalovat windowsi, ale i to nepomohlo. Mam I5-2500, gtx 560 a 4GB ramek. Problém začal teprve nedávno, pc staré zhruba rok.
Předem díky, jestli se tímto problém bude zabírat, nebo za jakýkoliv nápad, který by vedl k vysvětlení problému.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak zatím vše marné, jak vidno. Jestli jsem viděl na to pidiokénko aplikace dobře, pak HD by měl mít…
ms 05.08.2013 22:47
ms
Omlouvám se, ale nějak nerozumím. Jinak zdroj má název black power 650w.
MrJiří 06.08.2013 09:22
MrJiří
Předpokládám Fortron, že?
albru123 06.08.2013 10:27
albru123
Zdroj je v reklamaci, byl zjištěň problém v napájení. 12ti voltová větev produkovala pouze 8v, což m… poslední
MrJiří 06.08.2013 10:34
MrJiří

Tak zatím vše marné, jak vidno. Jestli jsem viděl na to pidiokénko aplikace dobře, pak HD by měl mít 43°C. To ostatní je tak nějak nejasné.
Výrobce desky obvykle dodává nějakou aplikaci na zobrazení hodnot čidel. Existují i digitální fotoaparáty, kterými se dá dokonce pořídit snímky skříně, jejího vnitřku a dokonce i štítku tajného zdroje. GK je žravá, mimo breberek v systému lze předpokládat přehřívání při mizerně koncipovaném chlazení, případně i zdroj, pokud je použita nějaká obskurnost.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru