Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba protokolu NetBT 4311

Milý Brtníku ;-) ,
Už sem ani nečekal, že se objeví někdo, kdo mi napíše takto podrobný návod a dokáže mě svýma hláškama spráskat jak malý dítě...to že počítač sdílím s rodičema ještě neznamená, že je mi 12, natožto že sem si ho zaviroval sám. Ke kamarádům skutečně chodit nebudu, protože jejich počítače sou něco jako instalační virový balíček s dávkou spywaru jako bonus. Spyware nástroje skusím o víkendu. Příkaz který si mi napsal sem doslovně přepsal do příkazového řádku a nic...dál mi vrtá hlavou ta cesta k záložce připojení - když sem si rozbalil protokol sítě internet místní sítě, na kartě Alternativní konfigurace mám pár kolonek vyplněných - je možné, že je tohle problém, nebo je naopak možné, že smazáním těchto čísel započnu katastrofu?
Dále - servicepack 2 mám. Krapet se bojim, že když odinstaluju ty tři věci, nedostanu je třeba už zpátky :-/ .ip.txt se mi nevytvořil, takže žádný papír nemám...firewall sem měl před infekcí výchozí windows, teď už vím že musím sehnat nějaký lepší. Explorer nepoužívám dávno, ve svým uživateli mám jen mozilu (přes explorera jede máma) Outlook nepoužíváme vůbec. A maminku nezavolám, protože se stydí ještě teď - když sme zjistili že tam sou viry, seřvala mě jako malýho a pak zrudla vzteky když byly všechny v její složce documents and settings.

Vlastně mě teď jen zajímá vyjádření k té síťové kartě (mluvíme o té samé vůbec?) Internet mám totiž píchlej na kartu od providera a ty adresy sou napsaný na základní síťovce kterou prakticky nepoužívám...Díky za odpověď

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny