Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrh "proti špatně formulovaným dotazům"

Azor to urcite myslel ako vtip. Upravenie titulku a polozenie normalneho dotazu je v prospech dotazovatela, nikto (resp. ten kto vie odpovedat) nema cas klikat a citat vsetky otazky a odpovede, ptz. ten kto vie dobre odpovedat aj niekde pracuje a v IT oblasti to znamena venovat mnozstvo casu aby bol v obraze co sa tyka novych veci, ktore v IT pribudaju denne. Len citanie dotazov zabera mnozstvo casu, nie to este pisanie odpovedi.
Takze klikam len na dotazy kde podla titulku si myslim ze budem vediet odpovedat, takze v prvom rade by mal byt vystizny titulok, a v druhom rade ak nie je dostatocne polozena otazka tak ma to bud stoji cas kym nieco z dotazovatela vytiahnem, alebo musi ratat s tym, ze sa nieco opytam (doplnujucu otazku) a potom sa k tomu dostanem az o par dni alebo to zapadne kdesi a uz sa na to nepozriem ptz nemam cas prezerat si vsetky prispevky.

Tiez ked nahodou sa dostanes do rozhovoru s nejakym cudzim lekarom tak mu nepovies "nefungujem, porad pliiiz", a zadara, ale mu povies "vies co, toto a toto ma odvcera boli, po tom ako som zjedol kukuricu" :-) apod. a co najviac podrobnosti a mas sancu ze ti hned odpovie ze skus toto a toto alebo chod tam a tam a daj si urobit take vysetrenia atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny