Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrh "proti špatně formulovaným dotazům"

Ne nechápu....... protože jsem nedefinoval správně poruchu tělesného hw tak mě nechají vyříznout slepák :-?.
Ani já ani ty nepoznáme rozdíl mezi "zaraženými prdy" a zánětem slepého střeva. Takže přijdeme k doktorovi a konstatujeme že "tady někde nás to bolí" a dále už komunikujeme podle doplňujících otázek. Tím chci říct, že ten příklad z medicíny zvolil Pavel dost nešťastně. Příklad z automobilismu by byl asi výstižnější ..... ( na vojně jsem také zažil vyjádření volakého vychodňara o nepojízné véesce ...... "trubí šviczi ale nějdze"). Doufám že snad nebudu napadnutý z vyvolávání národnostních rozbrojů , ale tady šlo jen o ten dialekt:-).
K věci: chápu potřebu "opravy" některých jednoslovných, nic neříkajících titulků (viz můj příspěvek Touchwood_ovi níže),nevím ale proč občas musí být nahrazeny téměř souvětím. Co mi ale velmi vadí je, když se po celkem bezbranném a někdy i prostoduchém dotazu okamžitě někdo "vytopoří" a pošle dotyčného do gůgele event. vloží lakonickou poznámku "nauč se hledat, použij hledání", atd. atd. atd. Ano, .... na netu je přes 100 mil. stránek, předpokládám, že google má téměř 100% naindexováno, takže na téměř libovolný problém existuje někde na netu řešení. Pokud vyloučíme čistě národní stránky s (pro nás) naprosto nesrozumitelnými jazyky, tak se určitě budeme pohybovat někde kolem 70%, takže drtivá většina zde položených otázek může být považována za "obtěžující" a snadno řešitelná vyhledáváním.
Například na VŠECH PC forech se pořád ještě vyskytují dotazy, že ňákej Authority system neustále vypíná počítač ... a budou se opakovat ještě mnoho let ...pořád se rodí nové děti:-p (i prehistorický DOS virus Stoned Angelina se mi tu stále občas objeví).
Reakce ale může být různá, ... nemusím reagovat vůbec, mohu poskytnout stručnou informaci o "letitosti problému" a navrhnou pár klíčových výrazů pro vyhledání informace, ... nebo oznámit, že tohle tu už bylo tisíckrát a ať autor laskavě použije vyhledávání :-/.
Jistě to nejde zevšeobecňovat, a asi záleží na posouzení každého jednotlivého dotazu, ale přece jenom mám dojem, že se zbytečně nesnášenlivost a někdy i pocit nadřazenosti přenáší z politiky i sem.
A jinak, .... pokud ti připadám jako prudič (viz reakce níže), není snad problém mi sem zakázat přístup .... stačí přes nickname, já se sem určitě vlamovat násilně nebudu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny